Ziggo Mobiel komt met nieuwe bundels

20 juni 2014 door in Ziggo.

ZiggoTelecomprovider Ziggo introduceert enkele nieuwe mobiele bundels voor zijn sim only-aanbod. Dat maakt het bedrijf in een persbericht bekend. De twee belangrijkste wijzigingen ten opzichte van het vorige abonnementenaanbod is een nieuwe bundel voor mensen die weinig sms’en en bellen, en het bedrijf heeft daarnaast het duurste abonnement uitgebreid tot onbeperkt sms’en en bellen. De contracten zijn ook nog maandelijks opzegbaar, en het afrekenen gebeurt per seconde.

Abonnementsvormen
Het goedkope abonnement zou neerkomen op 75 belminuten of sms’jes. Daarnaast kan de klant gebruikmaken van 200 MB aan data. Dit zogenaamde ‘Ziggo Mobiel Veel’-abonnement zou 7,50 euro moeten gaan kosten. Voor het ongewijzigde Heel Veel-abonnement moet de gebruiker 15 euro neertellen. Daarvoor kan er gebruik worden gemaakt van 300 belminuten/sms’jes en 1 GB aan data.

Het gewijzigde Hééééél Veel-abonnement van Ziggo Mobiel biedt de consument in de nieuwe versie onbeperkte mogelijkheid om te bellen en te sms’en. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een datategoed van 1 GB. De bundel zal 25 euro per maand gaan kosten, en heeft ook een maandelijkse contractduur.

Ziggo Mobiel Zakelijk
Ook de zakelijke abonnementen van Ziggo zijn gewijzigd. Voor de kleinste bundel, Ziggo Mobiel Large, betaal je 10 euro per maand. Daar staan 200 belminuten/sms en 200 MB aan data tegenover. Voor Ziggo Mobiel X Large moet 20 euro per maand worden betaald en biedt 400 belminuten/sms en 1 GB aan data. Het grootste zakelijke abonnement, Ziggo Mobiel XX Large, biedt onbeperkt sms’en en bellen en 1 GB aan data. Dit abonnement gaat de klant 30 euro per maand kosten.

Wi-Fi-spots
De datalimiet van Ziggo Mobiel ligt in alle gevallen niet hoger dan 1 GB. Dat is voor enkele gebruikers te weinig. Daarom heeft Ziggo verspreid door het hele land maar liefst 1,2 miljoen Wi-Fi-spots laten maken. Zo kan er ook buitenshuis op veel plekken gebruik worden gemaakt van gratis draadloos internet, zonder dat er daarbij veel data verbruikt word.

Ziggo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Vakantietips voor je mobiel

De vakantie staat alweer vlak voor de deur, dus voordat je daadwerkelijk het vliegtuig of de auto in stapt, willen...

Sluiten