Over ons

Ruud Kok: Oprichter van Vergelijk Sim OnlyVergelijk Sim Only is al in 2007 opgericht door Ruud Kok en sindsdien uitgegroeid tot de grootste sim only vergelijker van Nederland. Destijds waren wij een van de allereerste prijsvergelijkers voor sim only abonnementen, en we hebben de afgelopen 15 jaar dan ook de nodige ervaring opgedaan. Zo hoeven we tegenwoordig de prijzen niet meer met de hand over te nemen, maar krijgen we ze aangeleverd door alle providers. Uiteraard wordt alles wel door ons gecontroleerd, zodat we de kwaliteit kunnen leveren die je van een vergelijker mag verwachten.

Naast het vergelijken van prijzen, proberen we ook zoveel extra informatie te verschaffen. Zo doen we regelmatig onderzoek, beantwoorden we zo veel mogelijk veelgestelde vragen, en houden we je op de hoogte van al het nieuws rondom de sim only aanbieders. Uiteindelijk willen we het je zo gemakkelijk mogelijk maken om het juiste abonnement bij de juiste provider te vinden.

Wat is Vergelijk Sim Only
Bij VergelijkSimOnly.nl vind jij snel je sim only abonnement dat past bij jouw persoonlijke belgedrag. Vergelijk Sim Only combineert het volledige aanbod van sim only abonnementen van alle 11 providers, en selecteert het beste aanbod op basis van jouw eigen wensen. Bij VergelijkSimOnly.nl vind je ongetwijfeld de beste aanbieding van dit moment! Onze medewerkers houden dagelijks alle aanbiedingen en prijzen bij. Zo ben je er zeker van dat onze site up-to-date is.

Onze missie
Sinds de start van onze vergelijker in 2007 hebben we het tot onze missie gemaakt om consumenten te helpen bij het besparen op onnodige kosten, zodat we zorgeloos met elkaar in contact kunnen blijven. Dat proberen we invulling te geven door niet alleen de goedkoopste aanbiedingen met elkaar te vergelijken, maar ook bespaartips te verzamelen en allerlei onderzoeken uit te voeren.

Waarom kies je voor Vergelijk Sim Only?
Wij combineren als enige sim only prijsvergelijker in Nederland het aanbod van maarliefst 11 providers. Bij de meeste vergelijkingswebsites zijn de mogelijkheden om abonnementen te vergelijken op basis van bel-, SMS-, en internetgedrag niet zo uitgebreid. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je keuze voor een sim only. Iedere dag wordt onze Vergelijk Sim Only website voorzien van de meest actuele aanbiedingen.

Vergelijk Sim Only is objectief en onafhankelijk
Wij hebben geen belang bij het 'bovenaan' plaatsen van specifieke aanbieders. Opname op de website, alsmede de rangschikking van aanbiedingen vindt geheel geautomatiseerd plaats, op basis van prijs, belbundel en populariteit. Of wij er iets aan verdienen, en hoeveel dat is, heeft dus geen invloed op de resultaten van onze vergelijker.

Meer weten?
Neem gerust contact met ons op.

50Plus-Mobiel sim only
Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Odido sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only