Vodafone SIM Only abonnementen

Verfijn je Vodafone SIM Only resultaten
Gewenste contractperiode
Bekijk resultaten
150 min + onb. sms
1.5 GB
4G
24 mnd
€ 13,50
150 min + onb. sms
1.5 GB
4G
12 mnd
€ 14,50
150 min + onb. sms
4 GB
4G
24 mnd
€ 17,50
150 min + onb. sms
4 GB
4G
12 mnd
€ 18,50
Onbeperkt bellen/sms
12.5 GB
5G
24 mnd
€ 27,50
Onbeperkt bellen/sms
12.5 GB
5G
12 mnd
€ 28,50
Onbeperkt bellen/sms
50 GB
5G
24 mnd
€ 32,50
Onbeperkt bellen/sms
50 GB
5G
12 mnd
€ 33,50
Onbeperkt bellen/sms
Onbeperkt
5G
24 mnd
€ 35,00
Onbeperkt bellen/sms
Onbeperkt
5G
12 mnd
€ 36,00
Vodafone sim only verlengen

Indien je op dit moment al een Vodafone abonnement hebt, kun je dit verlengen door één van onderstaande sim only abonnementen af te sluiten. Verlengen betekent uiteraard dat je jouw eigen telefoonnummer behoudt. Bovendien krijg je als bestaande Vodafone klant vaak véél extra korting!

Verfijn je Vodafone verlengen SIM Only resultaten
Gewenste contractperiode
150 min + onb. sms
1.5 GB
4G
24 mnd
€ 13,50
150 min + onb. sms
1.5 GB
4G
12 mnd
€ 14,50
150 min + onb. sms
4 GB
4G
24 mnd
€ 17,50
150 min + onb. sms
4 GB
4G
12 mnd
€ 18,50
Onbeperkt bellen/sms
12.5 GB
5G
24 mnd
€ 27,50
Onbeperkt bellen/sms
12.5 GB
5G
12 mnd
€ 28,50
Onbeperkt bellen/sms
99.999 GB
5G
24 mnd
€ 35,00
Onbeperkt bellen/sms
99.999 GB
5G
12 mnd
€ 36,00
 • Prijs
  Kwaliteit
  Klantenservice
  Totaalscore
  Hans uit Amsterdam

  Ik heb sinds 2012 een abonnement afgesloten bij Vodafone voor 2 jaar. In mijn contract staat vermeld dat ik 34 euro per maand moet betalen, maar Vodafone hoogt dit bedrag soms uit het niets op. Ik word niet geïnformeerd over deze verandering en moet dit zelf vernemen op mijn rekeningafschriften. Als ik ze probeer te contacteren zijn ze meestal niet bereikbaar of kunnen ze me niet helpen met het probleem. Waar je voor betaalt is echter goed en alles doet het, maar ze lichten je wel flink op. Geen Vodafone voor mij meer!

 • Prijs
  Kwaliteit
  Klantenservice
  Totaalscore
  Eppie uit Loenen a/d Vecht

  Gewoon goed! Is ideaal!

 • Prijs
  Kwaliteit
  Klantenservice
  Totaalscore
  Tom uit Eindhoven

  Al dik zes jaar klant bij Vodafone, in het begin altijd een abonnement in combinatie met een telefoon gehad, maar nu al een aantal jaar sim-only. Dit bevalt uitstekend, er zijn zeer scherpe aanbiedingen die een bel+sms+data abonnement combineren (jammer dat deze site deze abonnementen nog niet laat zien). De netwerk dekking is ook perfect, snel 3G netwerk en nooit last van wegvallende verbinding! De website is ook gewoon goed te noemen, gratis smsjes versturen en een duidelijk overzicht van je tegoed en verbruik. Een belangrijk voordeel vind ik ook nog de internationale gesprekken, gebeld worden in het buitenland kost slechts 79 cent ongeacht de duur van het gesprek! Afsluitend is de klantenservice ook perfect, ik wordt hier altijd snel en zorgzaam geholpen. Aanrader!

 • Prijs
  Kwaliteit
  Klantenservice
  Totaalscore
  Ruud uit Ede

  Ben erg tevreden over Vodafone, voornamelijk omdat hun dekking (zowel bellen als 3G) top is! Alleen jammer dat je bij Vodafone Scherp geen mobiel internet kan krijgen, daarom ben ik overgestapt naar Vodafone Basis SIM only.

Schrijf ook een review over Vodafone
Geef sterren
Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore
Bereken (veiligheidsmaatregel)
Klik op de afbeelding voor een nieuwe opgave
=

Veelgestelde vragen over Vodafone

Biedt Vodafone ondersteuning voor eSim?

Ja, bij Vodafone is het mogelijk een eSim te bestellen, waarmee je middels een virtuele simkaart gebruik kan maken van een sim only abonnement bij Vodafone.

Kan ik met meerdere toestellen gebruik maken van Vodafone sim only?

Als je bij Vodafone een dual sim (of MultiSim) bestelt, kun je met meerdere apparaten gebruik maken van hetzelfde abonnement. Het is niet mogelijk dat beide toestellen op hetzelfde moment zijn ingeschakeld, maar je kunt zo wel makkelijk switchen tussen twee apparaten.

Biedt Vodafone maandelijks opzegbare abonnementen?

Vodafone biedt verschillende soorten sim only abonnementen. De Red, Scherp en Smart abonnementen hebben allemaal een looptijd van 12 of 24 maanden. De Hybride abonnementen daarentegen zijn maandelijks opzegbaar.

Hoe kan ik kosten besparen in ons grensgebied?

Woon of werk je in het grensgebied en schakelt je telefoon geregeld over naar een Duitse of Belgische provider? Sinds halverwege 2017 maakt dat niet meer uit. In de hele EU kun je namelijk bellen en internetten uit je normale bundel, en betaal je dus niet extra.

Staat je vraag er niet tussen?

Alles over Vodafone

Vodafone is de tweede grootste provider van Nederland. De provider is in Nederland gekomen na de overname van Libertel. Inmiddels is Vodafone niet meer weg te denken uit het straatbeeld en ook veel andere providers maken gebruik van het netwerk van Vodafone om hun sim only aanbiedingen aan te kunnen bieden. Ook Vodafone biedt een tal van sim only abonnementen aan om zo mee te kunnen in de groeiende vraag naar deze vorm van abonnementen.

Vodafone Start

Vodafone start sim onlyWie voor een sim only abonnement van Vodafone kiest, kiest gelijk ook voor kwaliteit en de vele mogelijkheden. Maar kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn, want Vodafone heeft bijvoorbeeld de Start bundels. Feitelijk biedt Vodafone Start enkele van de kleinere abonnementen met allemaal 150 belminuten en sms, in combinatie met een internetbundel tot maximaal 3 GB. Al deze sim only abonnementen zijn voorzien van 4G. Hierdoor kun je dus maximaal gebruik maken van het netwerk van Vodafone.

Vodafone Red

De andere abonnementsvorm van Vodafone is Red. Ten opzichte van de voorgaande abonnementsvorm hebben deze sim only abonnementen allemaal onbeperkt bellen en is er behoorlijk meer data voor handen. Zo is bij Red de grootste databundel 50 GB, en kun je zelfs kiezen voor onbeperkt internet, terwijl de grootste databundel bij de eerdere genoemde sim only abonnementen op maximaal 3 GB was ingesteld. Red is dan ook geschikt voor diegene die ook echt veel gebruik maken van de smartphone en toch nog een prima telefoon in hun handen hebben. Je hebt dan veel sim only voor weinig geld.

Waarom Vodafone?

Vodafone sim onlyHet belangrijkste punt is wellicht toch wel het kwalitatief hoogwaardige netwerk waarop deze provider zijn diensten aanbiedt. De combinatie van de sim only abonnementen, zoals Start of Red dragen mede bij aan het grote succes van Vodafone en mensen worden bij Vodafone nog steeds gevraagd om bewust te zijn van wat jij werkelijk nodig hebt en werkelijk verbruikt. Tevens krijgen klanten van Ziggo extra kortingen en voordelen, waardoor een sim only bij Vodafone nog voordeliger wordt. Een echt goede sim only aanbieding scoren is dus ook geen enkel probleem bij Vodafone, als je maar bewust wordt wat je werkelijk nodig hebt!

Aanvullende informatie over Vodafone SIM Only abonnementen

Vodafone is één van de grootste telecomaanbieders van de wereld. Het is één van de drie netwerken in Nederland, naast KPN en T-Mobile. Naast Nederlands biedt Vodafone zijn diensten ook aan in 41 andere landen. Hier kun je ook van profiteren met de voordelige vakantie voordeelbundels. Onder het netwerk van Vodafone vallen ook de providers hollandsnieuwe en Ziggo.

Abonnementen van Vodafone

De sim only abonnementen van Vodafone zijn er in vier varianten, genaamd Vodafone Red, Hybride, Scherp en Vodafone Smart. De abonnementen zijn vooraf samengesteld door Vodafone, maar dekken voor een groot gedeelte de lading. Er is voor iedereen wel een passend sim only abonnement te vinden. Alle RED abonnementen ondersteunen 4G met maximale downloadsnelheden tot wel 75 Mbps. Bij Vodafone betaal je nooit extra voor je MB's buiten je bundel. Na het verstrijken van je limiet, wordt de snelheid naar beneden gebracht tot 64 Kbps. Je wordt dus nooit verrast met een te hoge telefoonrekening.

Voor mensen die weinig tot geen internet verbruiken zijn er de Vodafone Smart abonnementen. Deze bestaan uit een tweetal abonnementsvormen met een beperkte internetbundel (tot 500 MB) en belminuten (tot 500 minuten).

Gratis 24/7 klantenservice

Heb je vragen aan de helpdesk? Kom je ergens niet uit? Geen probleem. De klantenservice van Vodafone is dag en nacht bereikbaar. En nog gratis ook!

Algemene provider informatie

GSM netwerk
Vodafone
Simkaart type
reguliere simkaart, micro simkaart & nano simkaart
Internet snelheid
GPRS, 3G en 4G (tot 42 Mbps).
Houdbaarheid van belminuten e.d.
1 maand
Contractduur
12 of 24 maanden
Opzegtermijn
1 maand
Levertijd
2-3 werkdagen
Verlenging mogelijk
Loopt je contract binnen 2 maanden af dan kun je verlengen/vernieuwen.

Kosten Vodafone SIM Only

Aansluitkosten
€ 25,00
Belminuten buiten bundel
€ 0,25 per minuut
Internet buiten bundel
Het standaard buitenbundeltarief voor data is bij Vodafone €2,- per 200MB.
Starttarief
Je betaalt geen starttarief.
Afrekenmodel
Bij een Vodafone Scherp abonnement worden de gesprekskosten naar boven afgerond op hele minuten. Bij alle overige abonnementen geldt dat je betaalt per seconde, met een minimum van 1 minuut.

Vodafone dekkingskaart

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only