Vodafone SIM Only abonnement

Verfijn je Vodafone SIM Only resultaten
:
:
Gewenste contractperiode
Bekijk resultaten
3 GB
150 minuten
3 GB + 150 minuten
5G
24 mnd
€ 17,50
3 GB
150 minuten
3 GB + 150 minuten
5G
12 mnd
€ 18,50
2 GB
150 minuten
2 GB + 150 minuten
5G
24 mnd
€ 22,50
2 GB
150 minuten
2 GB + 150 minuten
5G
12 mnd
€ 23,50
Onbeperkt
onbeperkt bellen
Onbeperkt internet + onbeperkt bellen
5G
24 mnd
€ 32,50
20 GB
onbeperkt bellen
20 GB + onbeperkt bellen
5G
24 mnd
€ 32,50
Onbeperkt
onbeperkt bellen
Onbeperkt internet + onbeperkt bellen
5G
12 mnd
€ 33,50
20 GB
onbeperkt bellen
20 GB + onbeperkt bellen
5G
12 mnd
€ 33,50
50 GB
onbeperkt bellen
50 GB + onbeperkt bellen
5G
24 mnd
€ 35,00
50 GB
onbeperkt bellen
50 GB + onbeperkt bellen
5G
12 mnd
€ 36,00
 • Prijs
  Kwaliteit
  Klantenservice
  Totaalscore
  Nijenhuis uit Havelte

  ik ben al jaren klant,ik krijg in de winter maanden mijn gb lang niet op maar in de zomer als we weg gaan met de camper kom ik gb tekort,Ikheb gevraagd of ik de niet gebruikte gb kan er dan bij kan krijgen.Is niet mogelijk dus zouk ik een provider die dat wel doet

 • Prijs
  Kwaliteit
  Klantenservice
  Totaalscore
  Hans uit Amsterdam

  Ik heb sinds 2012 een abonnement afgesloten bij Vodafone voor 2 jaar. In mijn contract staat vermeld dat ik 34 euro per maand moet betalen, maar Vodafone hoogt dit bedrag soms uit het niets op. Ik word niet geïnformeerd over deze verandering en moet dit zelf vernemen op mijn rekeningafschriften. Als ik ze probeer te contacteren zijn ze meestal niet bereikbaar of kunnen ze me niet helpen met het probleem. Waar je voor betaalt is echter goed en alles doet het, maar ze lichten je wel flink op. Geen Vodafone voor mij meer!

 • Prijs
  Kwaliteit
  Klantenservice
  Totaalscore
  Eppie uit Loenen a/d Vecht

  Gewoon goed! Is ideaal!

 • Prijs
  Kwaliteit
  Klantenservice
  Totaalscore
  Tom uit Eindhoven

  Al dik zes jaar klant bij Vodafone, in het begin altijd een abonnement in combinatie met een telefoon gehad, maar nu al een aantal jaar sim-only. Dit bevalt uitstekend, er zijn zeer scherpe aanbiedingen die een bel+sms+data abonnement combineren (jammer dat deze site deze abonnementen nog niet laat zien). De netwerk dekking is ook perfect, snel 3G netwerk en nooit last van wegvallende verbinding! De website is ook gewoon goed te noemen, gratis smsjes versturen en een duidelijk overzicht van je tegoed en verbruik. Een belangrijk voordeel vind ik ook nog de internationale gesprekken, gebeld worden in het buitenland kost slechts 79 cent ongeacht de duur van het gesprek! Afsluitend is de klantenservice ook perfect, ik wordt hier altijd snel en zorgzaam geholpen. Aanrader!

 • Prijs
  Kwaliteit
  Klantenservice
  Totaalscore
  Ruud uit Ede

  Ben erg tevreden over Vodafone, voornamelijk omdat hun dekking (zowel bellen als 3G) top is! Alleen jammer dat je bij Vodafone Scherp geen mobiel internet kan krijgen, daarom ben ik overgestapt naar Vodafone Basis SIM only.

Schrijf ook een review over Vodafone
Geef sterren
Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore
Bereken (veiligheidsmaatregel)
Klik op de afbeelding voor een nieuwe opgave
=

Veelgestelde vragen over Vodafone

Biedt Vodafone ondersteuning voor eSim?

Ja, bij Vodafone is het mogelijk een eSim te bestellen, waarmee je middels een virtuele simkaart gebruik kan maken van een sim only abonnement bij Vodafone.

Kan ik met meerdere toestellen gebruik maken van Vodafone sim only?

Als je bij Vodafone een dual sim (of MultiSim) bestelt, kun je met meerdere apparaten gebruik maken van hetzelfde abonnement. Het is niet mogelijk dat beide toestellen op hetzelfde moment zijn ingeschakeld, maar je kunt zo wel makkelijk switchen tussen twee apparaten.

Biedt Vodafone maandelijks opzegbare abonnementen?

Vodafone biedt verschillende soorten sim only abonnementen. De Red, Scherp en Smart abonnementen hebben allemaal een looptijd van 12 of 24 maanden. De Hybride abonnementen daarentegen zijn maandelijks opzegbaar.

Hoe kan ik kosten besparen in ons grensgebied?

Woon of werk je in het grensgebied en schakelt je telefoon geregeld over naar een Duitse of Belgische provider? Sinds halverwege 2017 maakt dat niet meer uit. In de hele EU kun je namelijk bellen en internetten uit je normale bundel, en betaal je dus niet extra.

Staat je vraag er niet tussen?

Vodafone sim only

Wil je sim only van Vodafone vergelijken, dan ben je hier aan het juiste adres. Hierboven vind je alle Vodafone sim only aanbiedingen, van klein en bescheiden tot echt onbeperkt.

Netwerk

Met een sim only abonnement van Vodafone, zit je uiteraard ook op haar eigen Vodafone netwerk. Het Vodafone netwerk ondersteunt zowel 4G als 5G, dus als jouw telefoon het al ondersteunt, profiteer je direct van het snelste 5G netwerk.

Internet, onbeperkt of niet?

Vodafone start sim onlyVodafone biedt 2 sim only abonnementsvormen, namelijk 'Start' en 'Red'. Met een Vodafone-Start sim only krijg je een kleine of middelgrote internetbundel op het 4G netwerk van Vodafone. Met een Red-abonnement krijg je naast onbeperkt bellen ook aanzienlijk meer data, en zelfs de mogelijkheid tot onbeperkt internet bij Vodafone.

Onbeperkt bellen

Wil je bij je Vodafone sim only onbeperkt bellen? Dat kan! Je kiest namelijk tussen 150 minuten per maand met een Start-abonnement, en helemaal onbeperkt bellen met een Red-abonnement bij Vodafone. Bel je niet zo vaak, dan is 150 wel voldoende. Wil je nooit hoeven nadenken over hoelang je aan de telefoon hangt? Met een Red-abonnement heb je naast grotere databundels ook altijd onbeperkt bellen en sms.

Looptijd van je sim only abonnement

Je Vodafone sim only is helaas niet maandelijks opzegbaar. Je kiest bij Vodafone altijd voor een sim only van 1 jaar of een sim only van 2 jaar. Uiteraard is een langer lopend sim only abonnement ook bij Vodafone altijd nét iets goedkoper.

Extra korting

Als je klant bent bij Ziggo voor je vast internet, dan krijg je bij Vodafone pakketkorting. Dat betekent dat je als Ziggo-klant tot €5 korting per maand krijgt, je profiteert van dubbel zoveel MB's in je databundel, en je krijgt een extra TV-pakket naar keuze. Ook is bij Vodafone sim only nummerbehoud gratis, altijd.

Buitenland tarieven

Vodafone sim onlyVodafone heeft relatief scherpe sim only tarieven voor het buitenland. Uit ons eigen onderzoek is gebleken dat Vodafone in veel gevallen de goedkoopste sim only aanbieder is als je veel naar het buitenland reist.

Zakelijk bij Vodafone

Je kunt ook een zakelijke sim only bij Vodafone afsluiten. Vergelijk je zakelijk Vodafone sim only in onze zakelijke sim only vergelijker.

Vodafone eSIM

Vodafone biedt de mogelijkheid om je nummer op een e-SIM te plaatsen. Dit is een digitale simkaart, die in sommige telefoons is ingebouwd. Zo kun je op je telefoon meerdere nummers gebruiken, handig om privé en zakelijk op 1 toestel te scheiden of om ruimte over te laten voor een buitenlandse simkaart tijdens je vakanties.

Ervaringen van andere Vodafone klanten

Lees alle Vodafone sim only ervaringen in het review overzicht.

Algemene provider informatie

GSM netwerk
Vodafone
Simkaart type
reguliere simkaart, micro simkaart & nano simkaart
eSIM
Ja, Vodafone biedt eSIM aan
Internet snelheid
GPRS, 3G en 4G (tot 42 Mbps).
Houdbaarheid van belminuten e.d.
1 maand
Contractduur
12 of 24 maanden
Opzegtermijn
1 maand
Levertijd
2-3 werkdagen
Verlenging mogelijk
Loopt je contract binnen 2 maanden af dan kun je verlengen/vernieuwen.

Kosten en tarieven Vodafone SIM Only

Aansluitkosten
€ 25,00
Belminuten buiten bundel
€ 0,25 per minuut
Internet buiten bundel
Het standaard buitenbundeltarief voor data is bij Vodafone €2,- per 200MB.
Starttarief
Je betaalt geen starttarief.

Vodafone dekkingskaart

50Plus-Mobiel sim only
Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Odido sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only