SIM Only verlengen

Tevreden? Verleng dan je sim only abonnement bij je huidige provider

Stel je gewenste sim only verlenging in
:
:
:

Verleng goedkoop je huidige Sim Only abonnement

Waarom verlengen?

Ben je tevreden over je huidige provider? Helemaal happy met je huidige abonnement? Top! En toch is het handig om tegen het einde van je contract even goed te kijken wat je het beste kan doen. Is het voordeliger om niets te doen? Of kun je flink besparen door bij je eigen provider - waar je zo tevreden over bent - een nieuw abonnement af te sluiten? Eigenlijk heb je twee opties als je bij dezelfde aanbieder wilt blijven, namelijk stilzwijgend verlengen of een nieuw abonnement afsluiten.

Kan ik sim only ook verlengen?

Ja dus! Ook een sim only abonnement kun je gewoon verlengen. In feite sluit je dan een nieuw abonnement af bij je huidige provider, maar je betaalt in ieder geval geen aansluitkosten.

Zelf verlengen of stilzwijgend laten verlengen?

Welke van deze opties het voordeligst is hangt af van je persoonlijke situatie. Als het huidige abonnement bijvoorbeeld helemaal goed voor je, dan hoef je niets te wijzigen. Als je voor het einde van het contract niet opzegt, zal de provider je abonnement stilzwijgend met één maand verlengen. Dit kan eigenlijk oneindig doorgaan, en kan erg voordelig zijn als jouw huidige sim only abonnement niet meer verkocht wordt. Dan kun je toch blijven profiteren van de voorwaarden van je eigen (oude) abonnement. Toch kan het aan het einde van het contract ook zo zijn dat bepaalde actietarieven komen te vervallen. Het abonnement dat je dan al 1 of 2 jaar hebt gehad, wordt na afloop daarvan opeens aanzienlijk duurder. In zo'n geval is het verstandig om over te stappen naar een nieuw abonnement. Met een beetje geluk kun je gewoon weer instappen met de op dit moment geldende actietarieven.

50Plus-Mobiel verlengen
Ben verlengen
Budget-Mobiel verlengen
hollandsnieuwe verlengen
KPN verlengen
Lebara verlengen
Odido verlengen
Simpel verlengen
Simyo verlengen
Vodafone verlengen
Youfone verlengen