SIM Only met 5G internet vergelijken

Vergelijk de goedkoopste sim only abonnementen met 5G in Nederland

Stel je gewenste sim only abonnement in
:
:
:
Selecteer je providers
Niet helemaal zeker? Gebruik onze keuzehulp

5G SIM Only

Meer informatie over sim only met 5G internet

Steeds meer providers bieden de mogelijkheid aan om gebruik te maken van een 5G netwerk. Een misvatting is wellicht het feit dat veel mensen zeggen dat 5G enkel op abonnementen actief is waarbij ook een toestel wordt aangeschaft. Inmiddels bieden diverse providers ook sim only abonnementen aan met de connectie naar het 5G netwerk. Toch moet deze keuze wel bewust gemaakt worden, want veelal moet hier wel extra voor worden bijbetaald.

Waarom wil ik 5G?

4G snelheidDe keuze voor 5G is wellicht aanlokkelijk omdat het nieuw en snel is, maar de vraag die wel gesteld moet worden is of je daadwerkelijk 5G nodig hebt. Bij intensief gebruik van mobiel internet kan 5G zeker nuttig zijn en ook als plezierig worden ervaren. Wanneer je mobiel internet enkel gebruikt om even snel wat nieuws te lezen of om e-mail te lezen en te beantwoorden is 4G echter meer dan voldoende. In dat laatste geval zul je geen extra kosten te hoeven maken voor het snellere mobiel internet via 5G. Bij een 5G sim only abonnement heb je dus sneller internet, maar veelal ook grotere databundels. Bovendien is internet via 5G nog stabieler dan het internet dat je gewend bent via het 4G netwerk. Ben je veel bezig met mobiel internet en bezoekt je dagelijks wel eens social media of kijk je snel even een gek filmpje op je smartphone? In dat geval is 5G meer dan geschikt voor je en kun je hierboven rustig een vergelijking maken tussen de verschillende providers.

De databundels

Het is erg belangrijk om bewust te worden van het gebruik van een databundel. Het verbruik kan zomaar erg hard gaan terwijl je het niet in de gaten hebt. Indien je al over een abonnement met internet beschikt is onze tip om eens de laatste drie facturen te raadplegen en eens te vergelijken hoeveel data je gemiddeld per maand verbruikt. Dit is alvast een mooie maatstaaf, maar met 5G zal iemand sneller op mobiel internet gaan werken in vergelijking met 4G. Wees dus ruim met de databundel en voor de kosten hoef je het tegenwoordig niet meer te doen. Databundels van 5GB of 10GB zijn tegenwoordig vrijwel standaard bij een 5G abonnement. Wees dus kritisch naar jezelf en bekijk goed wat je dagelijks doet op je smartphone en pak eens de laatste facturen er bij! Enkel op deze manier vergelijk je op de juiste manier en kun je ook een prijsbewuste sim only pakken die past binnen jouw beeld.

50Plus-Mobiel sim only
Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Odido sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only