Onbeperkt internet op je mobiel

Tegenwoordig is het steeds vaker weer mogelijk om sim only abonnementen met onbeperkt internet af te sluiten. Zo biedt Buget Mobiel onbeperkt 4G internet tegen zeer scherpe prijzen. Ook zijn KPN, T-Mobile en Tele2 een tijdje geleden gestart met het aanbieden van onbeperkt internet, en de verwachting is dat andere spelers spoedig zullen volgen. Reden genoeg om alle aanbieders hiervan eens goed op een rijtje te zetten.

Check hieronder de providers met onbeperkt data:

Verfijn je SIM Only resultaten met onbeperkt internet
Gewenste contractperiode
Bekijk resultaten
Onbeperkt bellen/sms
Onbeperkt
4G
1 mnd
€ 20,00
Onbeperkt bellen/sms
Onbeperkt
4G
24 mnd
€ 25,00
150 minuten/sms
Onbeperkt
5G
24 mnd
€ 31,50
Onbeperkt bellen/sms
Onbeperkt
5G
24 mnd
€ 35,00
Onbeperkt bellen/sms
Onbeperkt
5G
24 mnd
€ 35,00

Zodra meer providers onbeperkte internet gaan aanbieden, zullen wij deze hier ook plaatsen. Hou deze pagina dus heel goed in de gaten.

Bekijk daarnaast ook goed de voorwaarden bij de providers met onbeperkt internet, want er kunnen alsnog bepaalde beperkingen op het 'onbeperkt' internet zitten zoals bijvoorbeeld het niet mogen aansluiten van laptops. Bij T-Mobile zit een dergelijke beperking er niet op, je bent dus vrij om zoveel data te gebruiken als je wilt. Wel moet je indien je meer dan 5GB op een dag gebruikt, daarna steeds 1GB upgraden. Dit is uiteraard gratis, maar vereist wel een handmatige actie om grootschalig misbruik van het T-Mobile netwerk te voorkomen.

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only