Disclaimer

Vergelijk Sim Only is onderdeel van dotSearch B.V., gevestigd te Ede en geregistreerd onder het KvK-nummer 57596824 bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Alle rechten voorbehouden. Wij spannen ons in om alle informatie op deze site zo correct, accuraat en actueel mogelijk aan te bieden. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Hoewel Vergelijk Sim Only de site met de uiterste zorg samenstelt, kan zij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onvolledigheid of onjuistheid, dan wel de gevolgen daarvan. Vergelijk Sim Only fungeert enkel als prijsvergelijker en treedt in die hoedanigheid op als informatie platform. Derhalve nemen wij geen verantwoordelijkheid of standpunt in over geschillen, klachten, onjuiste levering of mogelijke andere problemen tussen de koper en de aangegane rechtsbetrekking met een telecom provider of webwinkel. Aan de teksten van de site kunnen geen rechten worden ontleend.

Merk je dat er iets niet klopt?
Laat het ons dan alsjeblieft meteen weten. Dan kunnen we het zonodig corrigeren.

Privacy

Voor elk sitebezoek geldt onderstaand privacybeleid.

Vergelijk Sim Only verzamelt gegevens over het bezoek aan haar website, door middel van websitestatistieken. Hiervoor kunnen door zowel Vergelijk Sim Only als haar dienstverleners cookies op je computer worden geplaatst. Lees daarom ons uitgebreide cookiebeleid.

Heb je vragen over onze privacy policy, aarzel dan niet om contact op te nemen.

50Plus-Mobiel sim only
Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Odido sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only