Zakelijk SIM Only

Verfijn je zakelijke SIM Only
:
:
Gewenste contractperiode
Bekijk resultaten
5 GB
5000 minuten
5 GB + 5000 minuten
4G
24 mnd
€ 6,61
5 GB
150 minuten
5 GB + 150 minuten
4G
24 mnd
€ 7,50
7 GB
onbeperkt bellen
7 GB + onbeperkt bellen
4G
1 mnd
€ 15,00
10 GB
onbeperkt bellen
10 GB + onbeperkt bellen
5G
24 mnd
€ 16,94
6 GB
150 minuten
6 GB + 150 minuten
5G
24 mnd
€ 18,23
10 GB
onbeperkt bellen
10 GB + onbeperkt bellen
5G
24 mnd
€ 27,00

Alles over zakelijke sim only abonnementen

Waarom sim only voor mijn bedrijf?

Bij consumenten zijn sim only abonnementen al jaren een begrip, maar ook voor ondernemers is een sim only een zeer voordelige keuze. Of je nu een eenmanszaak hebt, of een MKB-bedrijf bent, als je bewust wil omgaan met de kosten van je telecom abonnementen, zou je de sim only opties zeker moeten overwegen. Door een sim only abonnement af te sluiten in combinatie met een (reeds aanwezige) smartphone heb je 100% controle over de kosten. Bovendien ben je flexibeler doordat je los van je abonnement juist altijd kan kiezen wanneer je de telefoons wenst te vervangen. Iets eerder toe aan een nieuwe telefoon? Of kan deze juist nog wel even mee? Je bepaalt het helemaal zelf.

Je kunt anno 2024 zakelijk sim only afsluiten bij de volgende providers:

Onbeperkt bellen voor ondernemers

Bekijk je zakelijke facturenOmdat je als ondernemer niet wilt hoeven nadenken over je belkosten, is het handig dat bijna alle zakelijke sim only's onbeperkt bellen bevatten. Zo ben je altijd in contact met je klanten en leveranciers. Ook onbeperkt internet is bij diverse zakelijke aanbieders verkrijgbaar, maar mocht je daar geen behoefte aan hebben dan zijn er ook kleinere en voordeligere bundels beschikbaar.

Waarom zakelijk sim only vergelijken?

Besparen door te vergelijkenVergelijken is de eenvoudigste manier om direct kosten te besparen. Door alle providers met elkaar te vergelijken, weet je direct wat de voordeligste aanbieder is voor je zakelijke sim only abonnement en kun je dit direct afsluiten. Zo bespaar je ook nog eens een hoop tijd, en kun jij lekker verder ondernemen.

50Plus-Mobiel sim only
Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Odido sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only