Zakelijk SIM Only

Verfijn je zakelijke SIM Only
Gewenste contractperiode
Bekijk resultaten
150 minuten/sms
5 GB
4G
24 mnd
€ 4,50
Onbeperkt bellen/sms
10 GB
4G
24 mnd
€ 8,26
Onbeperkt bellen/sms
7 GB
4G
1 mnd
€ 15,00
Onbeperkt bellen/sms
16 GB
5G
24 mnd
€ 18,00
Onbeperkt bellen/sms
10 GB
5G
24 mnd
€ 27,00

Alles over zakelijke sim only abonnementen

Waarom sim only voor mijn bedrijf?

Bij consumenten zijn sim only abonnementen al jaren een begrip, maar ook voor ondernemers is een sim only een zeer voordelige keuze. Of je nu een eenmanszaak hebt, of een MKB-bedrijf bent, als je bewust wil omgaan met de kosten van je telecom abonnementen, zou je de sim only opties zeker moeten overwegen. Door een sim only abonnement af te sluiten in combinatie met een (reeds aanwezige) smartphone heb je 100% controle over de kosten. Bovendien ben je flexibeler doordat je los van je abonnement juist altijd kan kiezen wanneer je de telefoons wenst te vervangen. Iets eerder toe aan een nieuwe telefoon? Of kan deze juist nog wel even mee? Je bepaalt het helemaal zelf.

Onbeperkt bellen voor ondernemers

Bekijk je zakelijke facturenOmdat je als ondernemer niet wilt hoeven nadenken over je belkosten, is het handig dat bijna alle zakelijke sim only's onbeperkt bellen bevatten. Zo ben je altijd in contact met je klanten en leveranciers. Ook onbeperkt internet is bij diverse zakelijke aanbieders verkrijgbaar, maar mocht je daar geen behoefte aan hebben dan zijn er ook kleinere en voordeligere bundels beschikbaar.

Waarom zakelijk sim only vergelijken?

Besparen door te vergelijkenVergelijken is de eenvoudigste manier om direct kosten te besparen. Door alle providers met elkaar te vergelijken, weet je direct wat de voordeligste aanbieder is voor je zakelijke sim only abonnement en kun je dit direct afsluiten. Zo bespaar je ook nog eens een hoop tijd, en kun jij lekker verder ondernemen.

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only