Onderzoek maandelijks opzegbare sim only

Ben simkaart: vrij opzegbaarAls vergelijker willen we uiteraard zo veel mogelijk facetten van de verschillende sim only abonnementen onder de aandacht brengen. Deze week brengen we de verschillen tussen de maandelijks opzegbare abonnementen eens extra goed in kaart.

Er zijn op het moment van schrijven zes sim only aanbieders die maandelijks opzegbare abonnementen aanbieden, wij hebben de tarieven van de meest voorkomende bundels op een rij gezet. Zo kun jij eenvoudig zien waar je het goedkoopst een abonnement kunt afsluiten.

Budget Mobiel biedt onbeperkt bellen, sms en internet tegen een vaste prijs van € 20,00. Dit abonnement is ook maandelijks opzegbaar, en voor de grootverbruiker zeker een goede overweging. In ons onderstaande overzicht zijn echter enkel de bundels die bij meerdere providers verkrijgbaar zijn opgenomen.

Bellen

Bij de belbundels is het onderscheid vrij duidelijk. Ben biedt in alle gevallen de goedkoopste oplossing.

Tarieven belbundels maandelijks opzegbare sim only

Internet

Bij de internetbundels liggen de verhoudingen net iets anders. Bij de bundel van 200MB zijn Simyo en Tele2 het goedkoopst. Bij de overige bundels is Ben wel weer het voordeligst, hoewel Tele2 bij de grootste bundels dezelfde tarieven als Ben hanteert.

Tarieven internetbundels maandelijks opzegbare sim only

Conclusie

Met de tariefverlaging eerder deze maand heeft Ben flinke stappen gezet om de goedkoopste aanbieder te worden. Met de huidige prijsstelling is Ben in veruit de meeste gevallen het goedkoopste alternatief onder de maandelijks opzegbare abonnementen.