4G voor thuis

Sim Only voor thuisNu we met zijn allen meer en meer gebruik maken van ons 4G internet, merk je wellicht zelf ook wel eens dat je zelfs thuis soms geen eens meer gebruik maakt van je wifi. Aangezien de 4G-dekking op de meeste plaatsen zo goed is, zou het in principe het 'vaste internet' dan ook kunnen vervangen. 4G internet voor thuis wordt dan ook steeds populairder. Je krijgt dan onbeperkt 4G internet, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je dataverbruik. Zodoende komt de 4G verbinding in plaats van de normale ADSL-, kabel- of glasvezelverbinding.

4G snelheden

Internetten via het 4G netwerk is natuurlijk razendsnel, maar zal niet altijd de huidige vaste internetaansluitingen kunnen evenaren. 4G internet is dan ook voornamelijk een oplossing voor plaatsen waar de reguliere verbindingen niet beschikbaar zijn, of niet voldoen. Overigens is het meer dan snel genoeg om gewoon lekker online te kunnen, en YouTube en Netflix kijken is ook geen enkel probleem.

4G router

Bij je 4G voor Thuis interaansluiting kun je uiteraard ook een router bestellen. Daarmee kun je al je apparaten gewoon op het netwerk aansluiten, en kun je dus ook met je laptop en tablet gewoon online. 4G voor Thuis is dus niet alleen voor je smartphone.

Aanbieders van mobiel internet voor thuis

Op dit moment bieden zowel KPN als Odido (voorheen T-Mobile) abonnementen aan voor 4G mobiel internet voor een thuisaansluiting.

Ga direct naar de aanbieders:
KPN Thuis internetOdido Thuis internet
50Plus-Mobiel sim only
Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Odido sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only