Budget-Mobiel

Budget-Mobiel SIM Only abonnementen

Budget Mobiel (voorheen bekend als Robin Mobile) was de eerste aanbieder waarbij je echt onbeperkt kan bellen, sms'en en internetten. Je hoeft je dus nooit geen zorgen meer te maken over verassingen op je factuur, want onbeperkt betekent écht onbeperkt, ook in de rest van de EU. Bij Budget Mobiel zit je niet vast aan een contract, en bovendien zijn ze al een paar keer uitgeroepen tot de beste provider volgens de Consumentenbond.

Selecteer & verfijn jouw Budget-Mobiel sim only abonnement

Selecteer je belminuten
Selecteer je smsjes
Selecteer je internet MB's
Sim Only met mobiel internet
Budget-Mobiel
onbeperkt bellen/sms
+ 7 GB 4G
€ 15,00 p/m
1 mnd
» info & bestel
Budget-Mobiel
onbeperkt bellen/sms
+ onbeperkt internet 4G
€ 20,00 p/m
1 mnd
» info & bestel

Indien je op dit moment al een Budget-Mobiel abonnement hebt, kun je dit verlengen door één van onderstaande sim only abonnementen af te sluiten. Verlengen betekent uiteraard dat je jouw eigen telefoonnummer behoudt. Bovendien krijg je als bestaande Budget-Mobiel klant vaak véél extra korting!

Sim Only met mobiel internet
Budget-Mobiel
onbeperkt bellen/sms
+ 7 GB 4G
€ 15,00 p/m
1 mnd
» info & bestel
Budget-Mobiel
onbeperkt bellen/sms
+ onbeperkt internet 4G
€ 20,00 p/m
1 mnd
» info & bestel
Meer informatie over Budget-Mobiel SIM Only abonnementen

Budget Mobiel is de jongste sim only provider van dit moment. Gestart in 2013 als Robin Mobile, toen de eerste aanbieder van volledig onbeperkt bellen, sms\'en en internetten. Budget Mobiel maakt gebruik van de landelijke dekking van KPN.

Abonnementen van Budget Mobiel

De abonnementen van Budget Mobiel zitten vrij eenvoudig in elkaar. Je hebt namelijk slechts 2 smaken. Namelijk: Budget Mobiel Basis en Budget Mobiel Onbeperkt. Allebei de varianten hebben één ding gemeen: bellen en sms\'en is volledig onbeperkt. Het enige verschil in de varianten is de bundel mobiel internet. Het voordeligste abonnement heeft een ruime bundel van 7GB tegen een scherp tarief, waar je bij de andere bundel écht onbeperkt internet hebt. Budget Mobiel biedt alleen abonnementen aan die maandelijks opzegbaar zijn. Je hoeft dus geen jaar of tweejarig contract afsluiten.

Geen kredietcheck

Een ander bijkomend voordeel van Budget Mobiel is dat zij geen kredietcheck doen. De meeste providers doen een controle bij het BKR in Tiel om te kijken of je als consument kredietwaardig bent. Providers als Budget Mobiel keuren iedereen direct goed.


Algemene provider informatie

GSM netwerk:KPN
Simkaart type:reguliere simkaart, micro simkaart & nano simkaart
Voorwaarden:Algemene voorwaarden
Internet snelheid:GPRS, 3G en 4G (tot 25 Mbps).
Contractduur:1 maand.
Opzegtermijn:1 maand
Levertijd:2 werkdagen


Kosten Budget-Mobiel SIM Only

Aansluitkosten:€ 15,00
Starttarief:Je betaalt geen starttarief.

Veelgestelde vragen over Budget-Mobiel

» Hoe onbeperkt is Robin Mobile?

» Is een sim only abonnement van Robin Mobile maandelijks opzegbaar?

» Hoe lang duurt het voordat ik mijn Robin Mobile simkaart in huis heb?

Prijs:
Kwaliteit:
Klantenservice:
Totaalscore:

Door: Ard uit Stadskanaal
Robin Mobile is de goedkoopste provider met alles echt onbeperkt geen data limiet. Levering van sim kaart binnen twee werkdagen. Heb in begin even problemen gehad met inloggen na mail te hebben verstuurd na 18.00 uur werd ik binnen 1 minuut terug gebeld en probleem binnen 5 minuten opgelost. Landelijke dekking perfect! waar Vodafone en T-mobile de mist in gaan (rond grensgebied Duitsland) blijft Robin bereikbaar door gebruik van betrouwbare KPN netwerk. Internetsnelheid is prima wat men beloofd wordt ook ontvangen en soms sneller.
Download 82638.1 KByte/sec
upload 14.9 KByte/sec
412.0 Conn/min
Voor 29,95 euro per maand geeft Robin alle andere providers het nakijken. Nummerbehoud is goed geregeld en ook snel bij prepaid nummer overname in twee werkdagen. Middels mijn mobiele telefoon kan ik ook internetten via laptop wel moet je als toegangspunt portalmmm.nl kiezen wanneer je een Nokia telefoon hebt en het is mogelijk om je telefoon als accespoint te gebruiken.

Schrijf ook een review over Budget-Mobiel!

Geef sterren:
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Klantenservice
  • Totaalscore

Klik op de afbeelding voor een nieuwe opgave=

Meer informatie over Budget-Mobiel

Voor wie echt geen keuze kan maken in belbundels is misschien nog wel het beste uit met Budget Mobiel. Deze provider opereert op het betrouwbare netwerk van KPN en biedt slechts twee bundels aan, waaronder een bundel waar je werkelijk alles mee kunt zonder onverwacht een rekening te ontvangen. Budget Mobiel is een sim only provider die echt onbeperkt bellen, onbeperkt sms'en en onbeperkt mobiel internet aanbiedt. Je hebt dan geen keuzestress meer en je hoeft ook niet op onverwachte kosten te rekenen. In vergelijking met andere providers is Budget Mobiel hierin uniek en goedkoop.

Bundels

Voor wie goedkoop wil bellen of sms'en is Budget Mobiel de beste keuze. Voor onbeperkt internet blijft Budget Mobiel natuurlijk ook de voordelige keuze, maar de provider kent hier wel weer twee verschillende bundels die alleen een verschillende internetbundel kennen. Standaard werken alle bundels op het 4G-netwerk van KPN en bij de goedkoopste bundel heb je 7GB. Voor € 5,- per maand meer is er zelfs onbeperkt internet.

De grote voordelen van Budget Mobiel

Zoals gezegd mogen wij toch stellen dat het onbeperkt bellen, sms'en en onbeperkt internet als een groot pluspunt gezien mag worden. Daarnaast worden alle klanten op het landelijk dekkend netwerk van KPN geplaatst waardoor ook de belkwaliteit gegarandeerd is. Ook kent Budget Mobiel geen jaarcontracten en werkt de provider enkel met maandcontracten. Maandelijks is het abonnement dus aanpasbaar, maar ook opzegbaar. Hierdoor heb jij dus honderd procent controle over jouw belkosten en uitgaven. Ook rekent Budget Mobiel, in vergelijking met andere providers, geen aansluitkosten. Je kunt dus echt voordelig van start gaan met deze provider en dan ook nog eens onbeperkt genieten van alle mogelijkheden wat mobiel bellen in zich heeft. Vakantiegangers krijgen bij Budget Mobiel elke maand 100MB gratis data en 100 minuten/sms voor binnen de EU. Daarnaast kun je ook nog eens 100 minuten gratis bellen vanuit Nederland naar ruim 43 landen.

De voorwaarden

Uiteraard kent het werkelijk onbeperkt bellen, sms'en en internet ook een beperking. Zo kun je bijvoorbeeld niet naar betaalde servicelijnen bellen of SMS'en en hiervoor kan extra tegoed aangeschaft worden. Ook het bellen of internetten in het buitenland behoort niet tot de onbeperkte belbundel. Hiervoor dien je dus ook te beschikken over het extra beltegoed van Budget Mobiel. Wel is dit tegoed onbeperkt houdbaar in tegenstelling tot prepaid.

Waarom Budget Mobiel?

Er zijn vele redenen te noemen om te kiezen voor Budget Mobiel. De provider biedt onbeperkt bellen en sms'en aan en is ook de enige provider met onbeperkt mobiel internet. Zelfs grote providers hebben deze stap nog niet durven te zetten. Alle diensten worden aangeboden op het netwerk van KPN en het mobiel internet verloopt standaard via 4G. Juist door deze keuze weet Budget Mobiel dat ze een betrouwbare keuze hebben gemaakt en hierdoor ook een dergelijk goedkope bundel op de markt kunnen zetten. De speler is bij vele nog niet bekend, maar het is zeker de moeite waard om deze provider mee te nemen in jou keuze of vergelijking met andere providers. Het kan zomaar de beste en voordeligste keuze zijn!