Ziggo Mobiel gaat gebruik maken van 4G ondersteuning

27 oktober 2015 door in Ziggo.

ziggo-mobiel-4g-ondersteuningZiggo gaat een aantal veranderingen doorvoeren wat betreft de Ziggo Mobiel abonnementen. Zo worden er grotere databundels aangeboden, en zullen de klanten van Ziggo Mobiel gebruik kunnen maken van een 4G netwerk. Hierdoor zal je beschikken over nog sneller internet, aangezien de maximale snelheid wordt verhoogd van 14,4 Mbps naar 50 Mbps.

Ziggo Mobiel info

Ziggo is vooral bekend van het vaste internet dat zij aanbieden, maar is nu ook al een tijdje actief op de mobiele markt. Met Ziggo Mobiel biedt het namelijk abonnementen aan voor mobiele telefoons. Groot voordeel van een mobiel abonnement bij Ziggo, is dat je gebruik kan maken van de Wifispots. Iedereen met internet van Ziggo, heeft thuis namelijk een modem staan. Het is met Wifispots mogelijk om gebruik te maken van dit internet, van andere mensen. Mocht je ergens over straat lopen, dan kan je dus gebruik maken van de Wifispots, en gaat dit niet van je databundel af.

Ziggo maakt gebruik van het netwerk van Vodafone. Hiervoor was het enkel mogelijk om een 3G abonnement af te sluiten bij Ziggo Mobiel, maar vanaf nu kan men dus ook gebruik maken van het 4G netwerk van Vodafone.

Abonnement aanpassingen

Naast het aanbieden van 4G abonnementen, heeft Ziggo de databundels ook herzien. Klanten kunnen kiezen uit vier verschillende databudels. Deze beginnen bij 300 MB, en lopen door tot 6000 MB. Daartussen vind je bundels met 1500 en 4500 MB. De prijzen hiervoor bedragen 9, 15, 30 en 45 euro. Het grootste abonnement (die met 6000 MB) is een familie abonnement.

Naast het vergroten van de databundels, voegt Ziggo ook onbeperkt aantal sms’jes toe aan de abonnementen. Het is vanaf nu ook mogelijk om gratis vanuit de hele EU gratis naar Nederland te sms’en. De abonnementen zijn bij Ziggo Mobiel maandelijks opzegbaar.
Mocht je een sim only abonnement bij Ziggo af willen sluiten, dan zal je wel al klant moeten zijn bij Ziggo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
KPN maakt meer winst op minder omzet

KPN heeft de kwartaalcijfers van het derde kwartaal bekend gemaakt. Hieruit blijkt onder andere dat de omzet lager is dan...

Sluiten