Zakelijke sim only fors populairder

6 september 2011 door in Sim Only.

zakelijk bellenVergelijk Sim Only is een prijsvergelijker die volledig op de consumentenmarkt is gericht. Toch kregen wij de afgelopen periode in steeds grotere getalen vragen binnen omtrent het zakelijk gebruik van de door ons vergeleken sim only abonnementen. Na enig onderzoek bleek dat met name onder ZZP’ers de sim only abonnementen steeds populairder worden. Omdat enkele van de grotere providers ook speciale abonnementen voor deze zakelijke gebruikers hebben, hebben wij nu ook een website voor zakelijk sim only opgericht, speciaal gericht op ondernemers.

Zakelijke abonnementen zijn vaak voornamelijk fiscaal gezien interessant, aangezien de kosten hiervan aftrekbaar (kunnen) zijn van de belasting. Toch zijn er voor de ondernemers onder ons meerdere redenen om een abonnement op naam van de zaak af te sluiten. Zo zijn er diverse aanbieders die het mogelijk maken om een bedrijfsbundel met meerdere collega’s te delen. Dit brengt veelal enige stabiliteit in de maandelijkse kosten, aangezien schommelingen in het belgedrag van verschillende medewerkers elkaar zullen opheffen. Bovendien hanteren bijna alle aanbieders van zakelijke sim only abonnementen gelijke tarieven voor zowel binnen als buiten de bundel. Voor consumenten is dit enkel mogelijk bij hollandsnieuwe, maar voor ondernemers zal deze zekerheid al helemaal wenselijk zijn.

Bent u ook een zakelijke beller? Neem dan eens een kijkje bij onze zakelijke aanbiedingen.

UPDATE: Sinds kort hebben we op onze eigen site ook een sectie voor zakelijk bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Mobiel internet fors duurder, wat nu?

Door het toenemende gebruik van mobiel internet, ook als vervanging van bestaande belbundels en tekstberichten, is het voor de telecom...

Sluiten