Youfone snel
19 juni 2019 door in Youfone

Youfone super deals sim onlyJe kunt nu nog sneller over het internet surfen met je Youfone sim only abonnement. De budget provider heeft het aanbod per vandaag flink verruimd. De datasnelheid is verhoogd en mocht je het dataplafond bereikt hebben, dan zijn er meer opties. De aantrekkelijke 6 GB bundel in combinatie met onbeperkt bellen is daarnaast in prijs verlaagd.

 

Youfone is een van de voordelige budget providers in Nederland. De provider maakt gebruik van het razend snelle en betrouwbare KPN netwerk. Met de nieuwe update die vanaf vandaag ingaat zijn er een paar slimme wijzigingen. Met de nieuwe wijzigingen is het aanbod van de budget provider nog aantrekkelijker geworden.

Youfone Sim Only campagne

De goedkope sim only provider Youfone heeft het aanbod nog aantrekkelijker gemaakt. Je kunt vanaf nu een 6 GB sim only abonnement afsluiten met onbeperkte bellen voor 11 euro per jaar. Deze deal is geldig bij een tweejarig abonnement. De provider heeft meer aantrekkelijke wijzigingen. Normaal krijg je bij het 4G abonnement een snelheid van 25 Mbps download en 10 Mbps upload. Razend snelle surfers over het internet kunnen vanaf vandaag ook kiezen voor een 4G+ snelheid. Voor een kleine extra bijdrage per maand kun je met een snelheid van 256 Mbps downloaden en upload je met een snelheid van 150 Mbps. Je maakt daarmee optimaal gebruik van het snelle KPN netwerk. Uiteraard heb je hiervoor wel een smartphone nodig met 4G+ ondersteuning.

Er is meer. Want per vandaag zijn de opties voor mensen die hun dataplafond bereiken verruimd. Je kunt nu ook kiezen uit een extra bundel van 250 MB of 500 MB. Daarmee kun je weer vooruit zonder hoge extra kosten.

Over Youfone

Youfone is een van de goedkope providers in ons land. Het merk maakt gebruik van het rappe 4G+ netwerk van KPN. Het bereik en snelheid van de sim only abonnementen zijn daarom ook goed. Het aanbod van de budget provider is overzichtelijk.

Binnen de Youfone superdeals kun je kiezen voor een maandelijks-, jaarlijks- of tweejaarlijks abonnement. Er zijn vier databundels en je krijgt de mogelijkheid voor alleen bellen. In tegenstelling tot veel andere aanbieders is het bel aanbod ruim. Je kunt kiezen voor 50 min, 150 min, 300 min of onbeperkt bellen en smsen.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only