Youfone werkt aan verbeteren marktpositie

3 maart 2014 door in Youfone.

YoufoneDe markt voor mobiele telefonie is geen makkelijke. Omzetten staan onder druk, de ontwikkelingen staan niet stil en de concurrentie is moordend. Meebewegen is dan een goede strategie. Youfone probeert de marktpositie te verbeteren door prijzen van de sim only-abonnementen te verlagen. En tot 31 maart worden er voor nieuwe sim only-abonnementen geen aansluitkosten in rekening gebracht.

Onderzoek laat zien dat sim only populairder wordt in Nederland. Het feit dat er steeds goedkopere maar kwalitatief goede smartphones op de markt komen, maakt dat de voorkeur voor sim only alleen maar groeit. Eind 2013 werden er ongeveer evenveel losse telefoons (40 procent) als toestellen met een abonnement (45 procent) verkocht, dus het punt waarop de verkoop van losse toestellen vaker voorkomt dan een combinatie met een abonnement nadert. De virtuele aanbieder Youfone springt daarop in door de sim only-abonnementen met ingang van 1 maart goedkoper te maken. De eerder geboden korting van vijftig procent wordt nu regulier tarief. De varianten Youfone 450 met een duur van één maand, één jaar en twee jaar kosten nu respectievelijk  per maand twaalf, elf en tien euro. De prijzen van bundels voor onbeperkt bellen/sms’en dalen vijf euro, voor een abonnement van een maand betaal je dan 25 euro, bij een jaar is dat € 22,00 per maand en bij twee jaar kost het je € 20,00 per maand.

Aansluitkosten

Tot en met maandag 31 maart rekent Youfone ook geen aansluitkosten (€ 14,99) voor nieuwe sim only-abonnementen. Deze actie geldt voor Youfone sim only 450 en Onbeperkt. Als je Youfone sim only 50, Youfone sim only 250 en de Eindeloos-variant combineert met een databundel geldt de korting ook. Laat je de databundel weg, dan betaal je wel aansluitkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Consumentenbond in actie tegen afronden

Vorig jaar vroeg de Consumentenbond aandacht voor de houdbaarheid van beltegoed, of beter gezegd het gebrek aan houdbaarheid. Nu vraagt...

Sluiten