Youfone verhoogt 4G snelheid en vergroot bundels

16 juni 2016 door in Youfone.

Youfone LogoSim-only provider Youfone heeft de snelheid van zijn 4G-aanbod verhoogd met het vijfvoudige, 256Mbit/s. De Mobile virtual network operator (Mvno) volgt de trend van Meer Data in plaats van minder. Enkele kleinere databundels, 500 MB en 700 MB, zijn uit het assortiment gehaald.

4G+ snelheden

Youfone verhoogt zijn maximale snelheden. Voorheen konden abonnees van de Mvno met maximale snelheden van 50 Mbit/s downloaden en kon je met 25 Mbit/s filmpjes uploaden naar Youtube. Die maximale snelheden zijn verhoogd naar respectievelijk 256 Mbit/s en 150Mbit/s. De Sim-Only provider maakt hiervoor gebruik van het 4G+ netwerk van KPN.

Terwijl de snelheid omhoog gaat, stijgen ook de bundels. De grootste databundel is vanaf nu 6000 MB in plaats van 5000 MB. Kleinere bundels hebben ruimte moeten maken voor een overzichtelijk aanbod.

Bundel aanbod Youfone

Er zijn nog maar drie belbundels beschikbaar bij Youfone. Voor het aantal belminuten of smsjes hebt je tegenwoordig keuze uit 100, 250 en onbeperkt. Daarnaast zijn er voor abonnees van het 3G netwerk vier databundels mogelijk van 1000 MB tot en met 6000 MB. Kies je voor het snelle 4G netwerk dan is er keuze uit drie bundels van 1500 MB tot en met 6000 MB. De provider biedt abonnementen aan voor 2 jaar of maandelijks opzegbaar. Voor 3G databundels zijn de prijzen voor maandelijks en tweejaarlijks opzegbaar gelijkgetrokken. Youfone’s 3G-snelheid is en blijft 14,4Mbit/s voor downloaden en 2Mbit/s bij het uploaden

Snelheid KPN lager dan Youfone snelheid

Het is opmerkelijk dat Youfone snelheden van 256 Mbit/s kan bieden. De Mvno maakt gebruik van het KPN netwerk en KPN biedt voor 4G abonnees een maximale snelheid van 150 Mbit/s bij downloaden. Gemiddeld zul je kunnen downloaden met 20 Mbit/s en uploaden met 10 Mbit/s. Het 4G+ netwerk van KPN is sneller en beidt met maximaal 225 Mbit/s een lagere snelheid dan Youfone.

De vernieuwing van het aanbod in databundels is per direct ingegaan. De nieuwe prijzen gelden voor iedereen die een nieuw abonnement afsluit of een abonnement verlengd. De wijzigingen hebben geen gevolgen voor bestaande klanten van Youfone. Tenzij zij hun abonnement aanpassen.

Het huidige aanbod vind je hier, voor meer informatie kun je terecht op de website van Youfone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
T-Mobile geeft 8 GB aan XL-internetbundel abonnees

Maandag 6 juni geeft T-Mobile zijn XL-internetbundel abonnees 8 GB extra data om te verbruiken. De bundel is onderdeel van...

Sluiten