1 februari 2018 door in Youfone

Youfone 10jarig bestaanVanwege het tien jarig bestaan van budget sim only provider Youfone kun je vanaf nu een mega deal krijgen. De provider biedt je een 10 GB bundel aan vanaf 10 euro per maand. Feest mee met de sim only aanbieder en geniet van nog maar data voor minder geld.

Youfone streeft er al tien jaar naar om de beste Sim Only abonnementen te bieden. De budget provider maakt hiervoor gebruik van het betrouwbare KPN netwerk en biedt dan ook super snel 4G internet aan tot maximaal 256 Mbps. De provider is in 2008 opgericht en al tien jaar vinden velen klanten optimale keuzevrijheid, eenvoud en gemak bij de Youfone. Het is een snel groeiend bedrijf en de sim only provider is al verschillende keren bekroond voor haar klantvriendelijke dienstverlening.

Tien jarig jubileum Youfone

Youfone bestaat 10 jaar en viert feest! De budget aanbieder heeft ter eren van het 10 jarig bestaan een speciale jubileum deal! Sluit je vanaf vandaag een sim only abonnement af dan kun je kiezen voor de 10 GB jubileum. Bij een abonnement van twee jaar betaal je nu slechts 10 euro per maand voor deze bundel. De sim only provider viert het tien jarig bestaan dus met een knaller actie voor iedereen!

De abonnementsstructuur van de sim only provider is zeer overzichtelijk. Je kunt zelfs kiezen voor een abonnement zonder data. Youfone heeft zes databundels van 750 MB tot een onbeperkte hoeveelheid. De onbeperkte bundel is echter beperkt tot 15 GB op volle snelheid en daarna wordt de snelheid verlaagd. Er zijn drie belbundels, 125, 275 en onbeperkt Min/SMS.

Betrouwbare provider

Het voordeel van Youfone is dat je voor een aantrekkelijk bedrag per maand gebruik kunt maken van het betrouwbare netwerk van KPN. De provider biedt alle abonnementen aan op het snelle 4G netwerk van KPN. In tegenstelling tot veel andere providers zijn de snelheden bij Youfone hoog. Heb je de juiste 4G+ smartphone dan kun je tot wel 256 Mbps downloadsnelheid halen en 150 Mbps uploadsnelheid. Het is KPN netwerk is niet alleen snel maar biedt ook de beste dekking. Wil je overstappen naar Youfone dan kun je gratis gebruik maken van nummerbehoud.

4 reacties op "Youfone bestaat tien jaar en trakteert op een 10 GB bundel"
abdel

Wat is de aanbieding?

Reageer

@Abdel: De verjaardagsaanbieding van Youfone is een 10GB databundel voor slechts 10 euro. Youfone is daardoor overigens op dit moment ook de goedkoopste optie voor een 10GB internetbundel, dus doe er je voordeel mee!

Reageer
Jaap

Wat zit er voor vaste klanten in.
Dat youfone 10 jaar bestaat?

Reageer

@Jaap: ook als bestaande klant kun je wellicht overstappen naar de 10GB bundel, maar dat zal wel van je huidige contract afhangen. Als ik jou was zou ik even bellen met ze.

Reageer

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only