Youfone bestaat tien jaar en trakteert op een 10 GB bundel

1 februari 2018 door in Youfone.

Youfone 10jarig bestaanVanwege het tien jarig bestaan van budget sim only provider Youfone kun je vanaf nu een mega deal krijgen. De provider biedt je een 10 GB bundel aan vanaf 10 euro per maand. Feest mee met de sim only aanbieder en geniet van nog maar data voor minder geld.

Youfone streeft er al tien jaar naar om de beste Sim Only abonnementen te bieden. De budget provider maakt hiervoor gebruik van het betrouwbare KPN netwerk en biedt dan ook super snel 4G internet aan tot maximaal 256 Mbps. De provider is in 2008 opgericht en al tien jaar vinden velen klanten optimale keuzevrijheid, eenvoud en gemak bij de Youfone. Het is een snel groeiend bedrijf en de sim only provider is al verschillende keren bekroond voor haar klantvriendelijke dienstverlening.

Tien jarig jubileum Youfone

Youfone bestaat 10 jaar en viert feest! De budget aanbieder heeft ter eren van het 10 jarig bestaan een speciale jubileum deal! Sluit je vanaf vandaag een sim only abonnement af dan kun je kiezen voor de 10 GB jubileum. Bij een abonnement van twee jaar betaal je nu slechts 10 euro per maand voor deze bundel. De sim only provider viert het tien jarig bestaan dus met een knaller actie voor iedereen!

De abonnementsstructuur van de sim only provider is zeer overzichtelijk. Je kunt zelfs kiezen voor een abonnement zonder data. Youfone heeft zes databundels van 750 MB tot een onbeperkte hoeveelheid. De onbeperkte bundel is echter beperkt tot 15 GB op volle snelheid en daarna wordt de snelheid verlaagd. Er zijn drie belbundels, 125, 275 en onbeperkt Min/SMS.

Betrouwbare provider

Het voordeel van Youfone is dat je voor een aantrekkelijk bedrag per maand gebruik kunt maken van het betrouwbare netwerk van KPN. De provider biedt alle abonnementen aan op het snelle 4G netwerk van KPN. In tegenstelling tot veel andere providers zijn de snelheden bij Youfone hoog. Heb je de juiste 4G+ smartphone dan kun je tot wel 256 Mbps downloadsnelheid halen en 150 Mbps uploadsnelheid. Het is KPN netwerk is niet alleen snel maar biedt ook de beste dekking. Wil je overstappen naar Youfone dan kun je gratis gebruik maken van nummerbehoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
KPN had in 2017 gewoon een super goed jaar

KPN heeft in 2017 gewoon een super goed jaar gehad aldus Eelco Blok, CEO van KPN. Een super goed jaar...

Sluiten