Youfone introduceert vernieuwde EU-bundel

23 juli 2014 door in Youfone.

YoufoneDe zomervakantie komt eraan en de daarbij behorende mobiele zorgen ook. Want het is bijna iedereen al een keer overkomen dat de telefoonrekening na afloop van een buitenlandvakantie ineens torenhoog was. Daarom introduceert Youfone de zogenaamde EU-bundel waarmee voor 2,50 euro per dag kan worden gebeld, ge-sms’t en gebruik kan worden gemaakt van mobiel internet.

EU-bundel
Er wordt op vakantie in het buitenland vaak niet bij stilgestaan dat bellen en internetten extra kosten met zich meebrengt. Zo komt het vaak voor dat de vakantie duurder uitvalt dan vooraf gepland was. De EU-bundel van Youfone kost 2,50 euro per dag. De klant krijgt hiervoor de beschikking over 50 belminuten/sms en 50 MB data.

Je kan dus 50 minuten bellen of gebeld worden, 50 sms’jes versturen of 50 MB aan data verbruiken. Een combinatie is ook mogelijk, bijvoorbeeld 25 minuten bellen en 25 MB verbruiken. De EU-bundel is dagelijks te activeren via MyYoufone. Bij het abonnementenoverzicht staat ook de mogelijkheid om deze bundel aan te zetten.

Betalen
De bundel kost 2,50 euro per dag, maar op dagen dat er geen gebruik wordt gemaakt van mobiel bellen, sms’en of internetten hoeft er ook niet worden betaald. Pas bij de eerste belseconde, sms of KB wordt er 2,50 euro in rekening gebracht. De dag begint om 00:00 en eindigt om 23:59.

De EU-bundel kan worden geactiveerd via MyYoufone. Daarnaast kan de bundel via dezelfde site ook op elk moment weer worden stopgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
T-Mobile verhoogt snelheid 3G-netwerk

T-Mobile verhoogt de snelheid voor alle 3G-abonnementen naar 15 Mbps. Dat komt neer op zo’n 1,8 MB per seconde. Klanten...

Sluiten