Youfone introduceert gratis belstatus app

17 juni 2014 door in Youfone.

YoufoneIn navolging van onder andere Vodafone, T-Mobile en KPN heeft nu ook Youfone zijn eigen gratis belstatus app geïntroduceerd. Daarmee kun je als klant gemakkelijk je verbruik van berichten, sms’jes en data in de gaten houden. De belstatus app is naar alle waarschijnlijkheid aan het eind van deze maand te verkrijgen voor iOS en Android.

Dataplafond
Naast de nieuwe belstatus app heeft Youfone ook een dataplafond gelanceerd. Op die manier treden er geen onverwachte kosten voor mobiel internet op. Bij een dataverbruik van 80 en 100 procent verstuurt de provider namelijk een waarschuwings-sms, zodat je weet wanneer je moet stoppen met internetten via mobiele netwerken.
Er kan na de waarschuwing eventueel nog wel extra tegoed worden bijgekocht. Dat gebeurt via de MyYoufone-pagina. De kosten van het extra tegoed liggen wel wat hoger dan de abonnementskosten, maar je bent in ieder geval verzekerd van mobiel internet onderweg.

Belplafond
Niet alleen voor dataverbruik heeft Youfone een plafond ingesteld, ook voor bellen is dat het geval. Op die manier kan de klant zijn eigen limiet instellen voor nationaal bellen. Het is daarnaast ook mogelijk om bijvoorbeeld als ouder een limiet in te stellen voor uw kind. Zo kunnen onverwacht hoge kosten voor bellen en sms’en worden voorkomen. Het belplafond is te activeren via de MyYoufone-pagina.

EU-bundel
De telecomprovider geeft naast de verschillende plafonds ook een geheel nieuwe bundel vrij: de zogenaamde EU-bundel. Daarmee kun je op vakantie in het buitenland zonder zorgen over eventuele bel-, sms- of datakosten. Met de EU-bundel beschik je namelijk voor 2,50 euro per dag over 50 min/sms/MB. Zo kan er bijvoorbeeld 25 minuten worden gebeld en ook nog eens 25 MB aan data worden verbruikt. Je kunt de zogenaamde EU Dagpas gemakkelijk activeren en deactiveren via de MyYoufone-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Hoge Raad: ‘gratis’ toestel moet prijs krijgen

Providers die in combinatie met een telefoonabonnement een gratis telefoon aanbieden moeten duidelijker zijn over de prijzen. Zo moeten ze...

Sluiten