Youfone geeft je nu extra data

8 mei 2017 door in Youfone.

Youfone logoSinds afgelopen week geeft Youfone gratis MB’s weg! De voordelige sim only provider heeft tijdelijk de hoeveelheid data van geselecteerde abonnementen verhoogd. Daarnaast zijn er enkele abonnementen aangepast. De voordelige telecomaanbieder is nog aantrekkelijker geworden.

Vorige week wijzigde Youfone enkele abonnementen en daarbij geeft de telecomaanbieder tijdelijk gratis data weg. Het betreft geselecteerde sim only abonnementen waarbij de extra hoeveelheid data varieert van 250 tot 1000 MB.

Youfone biedt gratis extra data

De voordelige sim only aanbieder Youfone heeft vorige week het aanbod gewijzigd en een tijdelijke actie aangekondigd. De aanbieder van telefonie via het betrouwbare netwerk van KPN paste enkele interessante wijzigingen toe. Sluit je nu een abonnement af bij de provider, dan krijg je extra data! Vrijwel elke databundel ontvangt tijdelijk nog meer MB’s, behalve de bundel met 10 GB. De extra hoeveelheid data verschilt per abonnement en loopt van 250 MB extra bij de kleinste bundels tot 1.000 extra MB’s cadeau de op één na hoogste bundel (6.000 MB).

Terwijl je tijdelijk extra data krijgt voor geselecteerde bundels past Youfone de prijs van drie bundels aan. De basis bundel met 100 belminuten is verlaagd en kost nu 3 euro in plaats van 4. De laagste databundel, van 1.000 MBs, daalt ook in prijs en daar betaal je nu slechts 6 euro voor per maand. Het is ook de enige bundel die niet beschikbaar is met 4G snelheid. Een van de middelste bundels, 2.000 MB, kost juist één euro meer. Voor deze bundel betaal je nu 11 euro in de maand. Alle wijzigingen gelden voor bestaande klanten die verlengen of hun abonnement wijzigen en nieuwe klanten.

Extra Data

Regelmatig heeft deze voordelige sim only provider aantrekkelijke deals en acties. Wil je nu een nieuw abonnement afsluiten bij de provider, dan krijg je extra data! Youfone geeft je de komende tijd extra MB’s bij vrijwel alle databundels. Je ontvangt tijdelijk 250 MB extra indien je kiest voor de databundels met 1.000 MB en 1.500 MB. Kies je voor de bundel met 2.000 MB, dan krijg je zelfs 500 MB extra van de budget aanbieder. Mocht je nog meer data verbruiken en kiezen voor een bundel met 6.000 MB, dan ontvang je 1.000 MB extra. Youfone biedt geen extra data op de grootste databundel, 10.000 MB. Let op, de bundel van 1.000 is niet verkrijgbaar met 4G.

Youfone biedt je verschillende mogelijkheden aan om een abonnent samen te stellen die volledig bij jou past. Je kunt kiezen uit 100, 200 of onbeperkte belminuten en smsjes en uit vijf bundels met data gebaseerd op 3G en vier bundels met 4G data. Alleen de bundel met 1.500 MB is niet beschikbaar met 4G snelheid.

Over Youfone

De sim only provider Youfone biedt maandelijks opzegbare contracten en contracten voor twee jaar. Voor een kleine bijdrage kun je gebruik maken van het snelle 4G netwerk in plaats van 3G. De budget provider biedt je trouwens het betrouwbare netwerk van KPN voor zachte prijzen. Een abonnee van Youfone kan zelfs geld verdienen met zijn of haar vrienden. Door een vriend/vriendin, kennis of wild vreemde kennis te laten maken met de diensten van de provider kun je korting krijgen op je telefoonrekening

De extra MB´s die Youfone je nu geeft, is een tijdelijke actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
VodafoneZiggo met negatieve cijfers uit de startblokken

Vandaag maakt VodafoneZiggo voor het eerst resultaten bekend. De nieuwe onderneming presenteert de tijdelijke resultaten en eind mei zien we...

Sluiten