Windows Phone in plaats van iPhone?

30 september 2013 door in Algemeen en Toestellen.

Windows PhoneMicrosoft speelt met Windows Phone nog geen grote rol op het wereldtoneel van de mobiele telefonie, tijd voor actie dus. In de VS en Canada is het softwarebedrijf begonnen met een inruilprogramma, in eerste instantie gericht op iPads, maar inmiddels uitgebreid naar iPhones. Er is nog niet bekend of Microsoft ook een dergelijk initiatief in Nederland begint.

Hoewel het groeit, heeft Microsoft met het besturingssysteem Windows Phone nog geen groot marktaandeel, zeker niet als je het vergelijkt met dat van Googles Android en iOS van Apple. Microsoft startte in de VS en Canada dan ook een inruilprogramma om mensen te verleiden meer Windowsproducten te kopen.

Korting

Bij inlevering van een werkende en in goede staat verkerende iPhone 4S of 5 krijgt de klant een tegoedbon van 200 dollar die gebruikt kan worden voor de aanschaf van een Windows Phone-toestel of een ander product. Een mooi bedrag als je ervan uitgaat dat je in de VS al een Windows-toestel met abonnement hebt voor 49 dollar en voor 99 dollar zonder contract. Misschien kan Microsoft daar het verschil maken. De Androidtoestellen en iPhones zijn vaak veel duurder. Zo is Apple niet gezwicht voor de geruchten dat ze een goedkope iPhone op de markt zouden brengen, ook de 5C is behoorlijk aan de prijs.

Als Microsoft ook een dergelijk programma in Nederland lanceert, overweeg jij dan om over te stappen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Mobiel bellen via vaste lijn met UPC-belapp

Tijdens de International Broadcasting Convention vorige week in Amsterdam kondigde UPC aan dat ze begin 2014 de UPC Phone App...

Sluiten