KPN hussel
14 oktober 2019 door in KPN

KPN sim only husselWe zijn met 17 miljoen Nederlanders en omdat iedereen een andere bundel wil introduceert KPN het nieuwe KPN Hussel. Met Hussel regel je internet, mobiel, TV en vast op een plaats. Maandelijks is je totale pakket aan te passen en je bepaalt zelf wat je nodig hebt. Ook het nieuwe sim only aanbod is volledig aan te passen. Je kunt gaan voor een tweejarig abonnement of een flexibel maandelijks opzegbaar abonnement.

KPN introduceert een volledig nieuwe propositie met KPN Hussel. Je krijgt hiermee de vrijheid om elke maand je pakket samen te stellen zoals jij dat wilt. De marktleider in telefonie van Nederland biedt alles op één plek. Sluit je niet alleen je internet en televisie af bij KPN, maar ook je vaste en mobiele abonnement? Dan krijg je flink wat korting.

KPN Hussel voordeel

Jouw leven. Jouw Hussel,” zegt KPN. Met het nieuwe aanbod kpn Hussel bepaal jij voortaan zelf wat er nodig is en wat niet. Het aanbod geeft je de volledige vrijheid om de ene maand juist meer of minder diensten af te sluiten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Glasvezel Internet, Netflix en Mobiel met Unlimited Data zonder televisie aansluiting. Je kunt ook een razend snel Internet voor thuis abonnement afsluiten met een kleine mobiele databundel en Interactieve TV in je woonkamer plus slaapkamer. Jij bent degene die bepaalt.

Met Hussel krijgt je 5 euro entertainment voordeel, tot 7,50 voordeel op je mobiele abonnement. Helaas heeft KPN het verdubbelen van mobiele data laten vervallen.

Nieuwe sim only aanbod KPN

Het sim only aanbod van KPN is met KPN Hussel volledig vernieuwd. Je kunt nu kiezen voor 150 belminuten of onbeperkt bellen. Je kunt kiezen voor alleen bellen of uit vier mobiele databundels. Alleen als je internet van KPN of Telfort hebt is de optie voor onbeperkte mobiele data beschikbaar. Alle sim only abonnementen zijn voor 2 jaar, 1 jaar of voor een maand af te sluiten. Het maandelijks opzegbare abonnement kost 2,50 euro per maand meer, maar biedt optimale vrijheid.

Spotify sluit je voor 8,99 euro per maand af en daarmee bespaar je maandelijks een euro.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only