Nieuwe voicemail Youfone
9 december 2019 door in Youfone

sim only YoufoneJe voicemailbox werkt al jaren hetzelfde. Je belt op en krijgt in volgorde van binnenkomst je berichten te horen. Vaak moet je lang wachten tot dat ene bericht dat je echt wilde afluisteren. Youfone geeft je volledig de regie over je eigen mailbox met de nieuwe Visual Voicemail. De nieuwe voicemailbox laat precies zien hoeveel berichten je hebt en wie de berichten heeft ingesproken.

Youfone laat zien dat budget telecomproviders ook voorop kunnen lopen met handige telecom innovaties. De provider introduceert een nieuwe dienst waarbij je voicemailberichten eindelijk kunt afluisteren zoals jij dat wil.

Hoe werkt Visual Voicemail?

Youfone gebruikers zien vanaf nu al hun voicemailberichten overzichtelijk in een lijst. Je hoeft niet langer al je berichten in een vaste volgorde af te luisteren maar kunt zelf bepalen met welk bericht je start. Daarmee komt dan eindelijk een einde aan de statische voicemailboxen. Het werkt zeer eenvoudig. Tik een bericht aan en luister dit bericht af. Je kunt ze eenvoudig verwijderen door er op te tikken en op verwijderen te drukken. Het bericht eindigt in de prullenbak.

Visual Voicemail op je telefoon

Visual Voicemail is een functie die al ingebouwd is bij Apple iPhone telefoons. Heb je een Android telefoon dan kun je eenvoudig een app installeren. Voor beide besturingssystemen krijg je een overzichtelijke lijst met de ingesproken berichten. In de lijst zie je direct wie de afzender is en hoe lang het bericht is. Ook tijdens het afluisteren krijg je meer mogelijkheden. Zo schakel je eenvoudig over op speaker of pauzeer je het bericht en kun je zelfs nog eventjes terugspoelen. De nieuwe dienst maakt het zelfs mogelijk om een bepaald bericht naar jezelf door te sturen of te bewaren op je smartphone.

Over sim only provider Youfone

Youfone is een van de goedkope budget sim only providers in Nederland. Het is een onafhankelijke telecomprovider en bestaat al sinds 2008. Youfone heeft een scherpe prijs voor sim only abonnementen en Alles-In-1 (internet, tv & vast bellen).

Op dit moment heeft Youfone verschillende deals. Je sluit al voor 11 euro per maand een abonnement af met 5 GB en onbeperkt bellen. Wil je nog meer downloaden dan sluit je voor 14 euro het abonnement af met 7 GB en onbeperkt bellen. Je kunt ook eenvoudig zelf je abonnement samenstellen. Het sim only aanbod is zeer compleet. Je kunt een abonnement met alleen belminuten afsluiten of kiezen tussen 1 GB tot 10 GB aan data. De voordelige sim only provider heeft keuze uit 50, 200 of onbeperkt bellen. Weet je zeker dat je abonnement de juiste is, dan kun je kiezen voor één of twee jaar. Wil je optimale vrijheid dan sluit je een maandelijks opzegbaar abonnement af.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only