Vodafone vernieuwt sim only aanbod

7 april 2014 door in Vodafone.

Buiten de bundel kosten in de hand houden?Een nieuwe week brengt nieuwe kansen. Vodafone vernieuwt deze week een deel van haar sim only abonnementen. De Bel+SMS+Web abonnementen zijn vervallen, en hiervoor in de plaats zijn enkele Smart Sim Only bundels gekomen. Qua prijs is de kleinste bundel gelijk aan de vergelijkbare Bel+SMS+Web propositie, de duurdere bundel heeft net iets minder belminuten voor hetzelfde geld. Tevens krijg je bij een Vodafone sim only voortaan meer mogelijkheden om hoge kosten buiten je databundel te voorkomen.

Voorheen waren er nog twee Bel+SMS+Web bundels beschikbaar, met respectievelijk 100 minuten en 200MB voor 16 euro, of 200 minuten en 500MB voor 19 euro. Beide bundels omvatten reeds een onbeperkte sms-bundel. In de nieuwe situatie zijn er ook twee Smart Sim Only abonnementen beschikbaar. Zoals gezegd is de kleinste bundel gelijk aan de eerstgenoemde Bel+SMS+Web bundel. De duurdere bundel bevat 150 minuten, onbeperkt sms en 500MB voor 19 euro. De nieuwe bundels bieden nu ook toegang tot het snelle 4G netwerk van Vodafone.

Flexibele data
Naast de nieuwe tarieven en de 4G toegang, biedt Vodafone nu ook voor al haar abonnementen de mogelijkheden om de kosten buiten de bundel in de hand te houden. Standaard kun je buiten de bundel gewoon blijven internetten, je betaalt dan € 2,- per 100MB. Komen deze buiten-de-bundel-kosten boven de € 100,- dan wordt je data geblokkeerd. Ook is het mogelijk om eenmalig een extra databundel aan te schaffen (bijvoorbeeld 1GB voor 15 euro) of elke maand standaard extra data aan te schaffen (tot 3GB voor 20 euro).
De laatste optie die je hebt, is het inschakelen van de BloX Beperkt Internet. Hiermee krijg je nooit geen kosten buiten de databundel, maar wordt je internetsnelheid beperkt tot 64Kbps wanneer je door je internetbundel heen bent.

De grootste wijzigingen liggen dit keer dus niet in de bundels zelf, maar in de afhandeling van de kosten daarbuiten. Vodafone geeft je in ieder geval voldoende keuze om dit naar wens in te richten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Bagage volgen met smartphone

Uit onderzoek blijkt dat veel reizigers hun mobiele telefoon uitzetten in het buitenland in verband met de hoge roamingtarieven. Maar...

Sluiten