Vodafone trakteert na uitstekende score van haar netwerk

12 april 2019 door in Vodafone.

Vodafone trakteertVrijwel alle zakelijke, particuliere en prepaid klanten van Vodafone hebben dit weekend onbeperkt mobiel internet zonder kosten. Vodafone trakteert namelijk op een weekend kosteloos internetten. De premium sim only provider viert hiermee de hoge score voor haar netwerk volgens onderzoeksbureau P3. Dit onderzoeksbureau test jaarlijks de Nederlandse netwerken.

Abonnees van Vodafone met een databundel kunnen in het weekend van 13 april en 14 april onbeperkt downloaden. Alle MB’s en GB’s die je dit weekend binnenhaalt zijn gratis. Je krijgt hiervoor geen rekening. De premium sim only aanbieder viert met deze actie de ‘Uitstekend’ score van het Vodafone netwerk. De score werd gegeven door netwerk onderzoeksbureau P3.

Vodafone netwerk is Uitstekend

Jaarlijks test P3 de mobiele netwerken in de wereld en ook in Nederland. Volgens de onafhankelijke netwerk tester behoren de Nederlandse netwerken al jaren tot de top. Het netwerk van Vodafone werd afgelopen test als Uitstekend beoordeelt. In score moet de provider nog wel T-Mobile en KPN voor zich laten.

Om de Uitstekend score te vieren geeft Vodafone je dit weekend gratis data. Vodafone sim only abonnees en ook prepaid klanten kunnen naar hartenlust downloaden en uploaden en veel meer. Zo maak je optimaal gebruik van het Uitstekende 4G netwerk van Vodafone. Het mobiele dataverkeer van abonnees wordt dit weekend niet in rekening gebracht. De actie is geldig van vanavond 00:01 uur (13 april 2019) tot en met 14 april 2019 om 23:59 uur. Het perfecte moment om het nieuwe seizoen van Game of Thrones op je smartphone te kijken. Helaas geldt de actie niet voor hollandsnieuwe klanten.

Over Vodafone

Vodafone is de nummer twee mobiele provider van Nederland. De sim only abonnementen van de premium provider zijn overzichtelijk.

Het sim only aanbod bestaat uit drie Red abonnementen met onbeperkt bellen en drie aantrekkelijke start abonnementen. De start abonnementen lopen van 500 MB tot en met 2 GB. Red abonnementen beginnen bij 5 GB tot 40 GB. Ben je ook klant van Ziggo dan maak je kans op Non Stop Extra’s. Je databundel verdubbelt en je betaalt tot 5 euro minder in de maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Eerste drie maanden 50 procent korting bij hollandsnieuwe

De eerste drie maanden bel je nu nog goedkoper bij hollandsnieuwe. De budget sim only provider geeft je de eerste...

Sluiten