Vodafone past abonnementen aan: lagere prijzen, grotere bundel

7 april 2015 door in Acties en Vodafone.

VodafoneEen actie van Vodafone, waarschijnlijk tijdelijk: momenteel biedt de provider meer data aan voor een lagere prijs. Zo zijn de RED-abonnementen zowel qua data als prijs zeer aantrekkelijk gemaakt en zijn er meerdere abonnementsvormen in prijs verlaagd, waaronder sim-only abonnementen. Ook krijgen alle nieuwe en verlengende klanten van een RED-abonnement een halfjaar toegang tot de betaalde muziekdienst Napster Unlimited.

1 gigabyte extra
Nieuwe klanten die een RED-abonnement afsluiten krijgen 1 gigabyte extra per maand. Bij het afsluiten van Vodafone RED krijg je nu één twee gigabyte per maand. En bij RED Super krijg je nu vier vijf gigabyte mobiel internet. Of dit ook voor verlengende klanten geldt, is niet duidelijk.

Daarnaast zijn de kosten van het RED-abonnement ook nog eens gedaald. Maar niet alleen de RED-abonnementen worden aantrekkelijker in prijs, ook de Scherp Large-simonly deals worden goedkoper.

Napster Unlimited
Onlangs kondigde Vodafone ook al een actie aan. Alle(!) klanten die een RED- of Smart-abonnement afsluiten/verlengen mogen een halfjaar gratis gebruik maken van de betaalde muziekdienst Napster Unlimited.  Deze actie geldt vanaf vandaag (7 april) tot en met 30 juni.

Mag je nog niet verlengen maar ben je intussen wel klant bij Vodafone? Je kunt een Blox-bundel activeren: voor drie euro krijg je 100 mb internet per maand. Inclusief toegang tot Napster. Let op: de data voor het streamen van Napster gaat alsnog van je mobiele data af.

Deze actie is een gevolg van het nieuwe partnership tussen Vodafone en Napster. Via de muziekstreamingsdienst krijgen klanten toegang tot een online muziekbibliotheek van meer dan 34 miljoen nummers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
4,3 miljoen Nederlandse gebruikers op 4G-netwerk

Het 4G-internet heeft de laatste maanden. Intussen maken er zo'n 4,3 miljoen Nederlanders gebruik van een 4G-netwerk. Dat is drie keer...

Sluiten