Vodafone en KPN vieren kerst met abonnees en trakteren!

22 december 2016 door in KPN en Vodafone.

KPN KerstZowel Vodafone als KPN geven tijdens de tijdens kerst cadeautjes aan hun abonnees. Een traditie waar dit jaar slechts KPN en Vodafone aan meedoen.

Binnen een week vieren we kerst. Een tijd waarbij veel mensen vakantie hebben en familie’s elkaar opzoeken. Velen zitten tijdens de kerstdagen gezellig samen te eten en eindigen naast de open haard. Tijdens kerst staat de familie centraal en hierin willen de beide providers ons trakteren. Zowel Vodafone als KPN geven cadeau’s.

Acties van providers

Het gebeurt vaker dat providers acties hebben tijdens bijzondere periodes. Ze geven MB’s of belminuten tijdens speciale tijden zoals kerst maar ook de zomervakantie. Zo konden abonnees van Robin Mobile bijvoorbeeld onbeperkt Pokémon spelen met een speciaal abonnement en gaf KPN 100 MB cadeau tijdens de zomervakantie.

Over een paar dagen is het al weer kerst en twee providers bieden je speciale acties. Tijdens de kerstdagen willen Vodafone en KPN hun abonnees bedanken voor het afgelopen jaar. Ze maken beiden het telefoon gebruik voor hun abonnees een stukje prettiger met de volgende acties.

Vodafone kerst actie

Vodafone heeft besloten dat de provider alle zijn klanten onbeperkt toegang geeft tot internet tijdens de feestdagen. Je hoeft hiervoor zelf helemaal niets te doen, want de provider activeert het zelf. De actie loopt van zaterdag nacht, 00:00 op 25 december, tot 26 december om 23:59 uur. Bijna alle abonnementen krijgen de gratis MB’s van Vodafone. Helaas worden de volgende abonnementen uitgesloten van de kerst actie. De uitzonderingen zijn Vodafone Scherp S, Vodafone Start S, Vodafone Thuis en Hollandsnieuwe-abonnementen.

December actie KPN

Marktleider KPN trakteert zijn abonnees in de gehele maand december. Klanten die het mobiele internet gebruiken van de provider kregen aan het begin van december al 5 GB extra tegoed. Een datategoed die abonnees in de hele maand mogen gebruiken. Ook hiervoor hoef je niets te doen, want KPN heeft dit tegoed van 5 GB al toegevoegd aan je databundel.

T-Mobile en Tele2 hebben geen acties in petto voor hun abonnees. Vorig jaar trakteerde beide providers hun klanten nog wel op cadeau’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Alle Tele2 klanten kunnen bellen via 4G

Tele2 geeft vanaf deze week alle mobiele klanten de mogelijkheid om te bellen via VoLTE. De provider is goed op...

Sluiten