Vodafone komt met tijdelijk gratis 4G Blox

11 januari 2015 door in Vodafone.

VodafonePrepaid-klanten van telecomprovider Vodafone mogen de eerste maanden van 2015 gratis gebruik maken van het nieuwe en snellere 4G-netwerk van de provider. De zogenaamde 4G Blox van Vodafone is in januari, februari en maart tijdelijk gratis te activeren.

Dat betekent uiteraard niet dat Vodafone de mobiele kosten vergoed. Het was al lang mogelijk voor prepaid-gebruikers om mobiel te internetten met Vodafone 4G Blox, maar daarvoor moest normaal gesproken een aanvullende bundel van 5 euro per maand voor worden geactiveerd. Vodafone biedt klanten nu dus de mogelijkheid om in het eerste kwartaal dit nieuwe 4G-netwerk ‘gratis’ uit te testen.

4G Blox
De actie maakt deel uit van een grootschaligere uitrol van 4G Blox. Momenteel is Vodafone bezig om bij alle prepaid-gebruikers Blox te activeren, mits je een smartphone hebt die dit netwerk ondersteunt. Het verschil tussen ‘normaal’ 4G-internet en 4G Blox van Vodafone is dat er met de laatstgenoemde aanzienlijk snellere internetverbindingen kunnen worden gemaakt.

Eind maart stopt het gratis 4G Blox automatisch. Vanaf dan kunnen klanten opnieuw zelf kiezen of zij 5 euro per maand extra willen betalen voor sneller internet. Wordt daar niet voor gekozen, dan maakt men automatisch gebruik van Vodafone’s huidige 4G-netwerk met maximale downloadsnelheden tot 225 Mbps per seconde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Simyo-abonnementen aanpasbaar via mobiele app

Provider Simyo komt met een app waarbij abonnementen direct kunnen worden gewijzigd. Dat laat de provider weten in een persbericht....

Sluiten