Vodafone introduceert nieuwe Sim Only Scherp-bundel

12 augustus 2014 door in Vodafone.

VodafoneVodafone komt met een nieuwe bundel in de zogenaamde Scherp-lijn. Het gaat om het sim only-abonnement Scherp XL. Bij dit abonnement biedt de provider 300 belminuten of sms’jes in combinatie met 1 GB voor 18 euro per maand bij een tweejarig contract, en 19 euro bij een eenjarig contract.

Net als bij de andere Scherp-abonnementen ligt de downloadsnelheid op een maximum van 7,2 Mbps. Andere bundels in de Scherp-serie waren de opties Small, Medium en Large. Bij Scherp Small kan er voor 8 euro per maand gebruik worden gemaakt van 200 belminuten of sms’jes. Bij deze bundel zit geen data inbegrepen. Ook bij Scherp Medium kan er 200 minuten worden gebeld, en is er ook 200 MB aan data beschikbaar. Scherp Large biedt 300 belminuten/sms’jes en 500 MB data. Met het nieuwe abonnement, Scherp XL, lijkt Vodafone zich te richten op de mobiele internetters; het aantal data is maar liefst verdubbeld ten opzicht van Scherp Large.

Buiten de bundel betalen Vodafone-klanten met een Scherp XL abonnement 30 cent per belminuut, 30 cent per verstuurde sms en 15 cent per MB. De internetsnelheid

Red en Smart

Naast de Scherp-abonnementen biedt Vodafone ook de zogenaamde Smart Sim Only abonnementen en de Red Sim Only abonnementen. Vooral die laatste categorie richt zich erg op de mobiele internetters. Zo kan een Vodafone-klant die Red Super gebruikt maar liefst gebruik maken van 6 GB internet met een downloadsnelheid van maar liefst 50,0 Mbps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
4G-netwerk Tele2 al groter dan netwerk T-Mobile

Het nog niet commercieel operationele 4G-netwerk van Tele2 kent momenteel al een grotere dekking dan het netwerk van T-Mobile. Dat...

Sluiten