5 maart 2019 door in Vodafone

Vodafone nieuw Sim onlyVodafone heeft haar nieuwe sim only abonnementen gepresenteerd. De abonnementen zijn goedkoper en bieden meer data. Naast het nieuwe aanbod is de korting voor Ziggo abonnees ook aangepast. Wanneer je diensten afneemt bij zowel Vodafone als Ziggo dan maak je kans op een aantal aantrekkelijke Non Stop Extras. De nieuwe abonnementen zijn overzichtelijk en je krijgt keuze uit 500 MB tot 40 GB aan data.

Vodafone heeft met het nieuwe sim only aanbod een aantal abonnementen geschrapt. Je kunt niet langer alleen bellen zonder data. Het basis abonnement is Start S. Dit abonnement biedt 500 MB en 150 belminuten. De prijs van dit abonnement begint bij 11,50 euro per maand. Ben je ook een klant van Ziggo? Dan kan je korting flink oplopen. Het voordeligste abonnement wordt al 2,50 euro goedkoper en de datahoeveelheid verdubbelt.

Nieuwe Vodafone sim only abonnementen

Vanaf nu heeft Vodafone haar aanbod aangepast. Je hebt als klant keuze uit zes overzichtelijke sim only abonnementen. De eerste drie Start bundels hebben 150 tot 300 belminuten en 500 MB tot 2 GB aan data. Wil je meer bellen of internet je vaker? Dan is er keuze uit de drie Vodafone RED abonnementen. Het basis RED abonnement geeft 5 GB data met onbeperkt bellen. Er is keuze uit 15 GB of 40 GB voor RED Together. Alle abonnementen zijn voor een jaar of twee jaren af te sluiten.

Alle Vodafone abonnementen zijn in combinatie met Ziggo nog aantrekkelijker. Klanten van Ziggo krijgen namelijk Non Stop Extra’s. Dankzij Non Stop Extra’s krijg je 2,50 euro tot 5 euro per maand korting op je abonnement. De datahoeveelheid verdubbelt en Ziggo klanten krijgen ook keuze uit een van de aantrekkelijke extra TV pakketten.

Over Vodafone

Vodafone is de nummer twee telecom aanbieder in Nederland. De provider is afgelopen jaar samen gegaan met Ziggo. Daardoor biedt Vodafone aantrekkelijk extra’s wanneer je naast een mobiel abonnement ook vaste diensten van Ziggo afneemt. De provider heeft een premium 4G netwerk en een groot bereik in Nederland. De abonnementen van Vodafone hebben als voordeel dat je nooit meer betaalt dan je rekening. Nadat je databundel op is wordt de internet snelheid verlaagd zonder extra kosten. Ook in het binnen de EU ligt er geen beperking op de databundel.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only