Vodafone abonnees kunnen nu ook met PayPal betalen

9 maart 2017 door in Vodafone.

PayPal Vodafone WalletGebruikers van Vodafone Wallet kunnen vanaf vandaag overal in ons land betalen met PayPal via hun Android telefoon. Vodafone gebruikers betaalde al langer contactloos via de Wallet maar nu voegt de provider ook PayPal toe aan de Wallet.

Door PayPal toe te voegen aan de Vodafone Wallet, worden de contactloos betalingsmogelijkheden van Vodafone-klanten fors verruimd. Abonnees kunnen met hun Android smartphone bij iedere NFC betaalautomaat in Nederland contactloos betalen. Vodafone Wallet is een dienst van de provider waarmee je kunt betalen, aanbiedingen krijgt en de beschikking krijgt over loyalty cards. Vodafone Wallet is te downloaden via de Google Play Store.

PayPal toegevoegd aan Vodafone Wallet

Het maakt niet langer meer uit bij welke bank je bent aangesloten. Want via de Wallet kun je een PayPal rekening koppelen of je CreditCard aldus Marcel de Groot, Executive Director Business Consumer bij VodafoneZiggo. Hij zegt het volgende in het persbericht: “Het maakt niet uit bij welke bank je bent aangesloten, je kunt al je creditcards toevoegen plus je PayPal-rekening. Iedere Vodafone-klant met een Smart M, Smart L, Red, Red essential, Red Super of Black abonnement en een Android-smartphone heeft vanaf nu de mogelijkheid om contactloos te betalen.

Uiteraard is PayPal blij met de nieuwe ontwikkeling. In de woorden van Jan-Willem Roest, de General Manager van PayPal in de Benelux: “Nederland is een toonaangevend land als het gaat om contactloos betalen. Eén op de vijf betalingen is contactloos en dit aantal groeit snel. Dit partnership zal ons helpen onze positie in dit segment verder te versterken. Het is ons doel daar te zijn waar de betaling is. Dit is een grote stap in de juiste richting.

Hoe gebruik je de Vodafone Wallet?

Vodafone Wallet is in Nederland de eerste Wallet met ondersteuning voor PayPal-betalingen. De Wallet stelt gebruikers in staat om eenvoudig en snel te betalen met hun smartphone. Je houdt de telefoon simpelweg boven of links van de betaalautomaat. Het betalen van bedragen onder de 25 euro worden automatisch afgerekend zonder je pincode.

Je kunt zelfs afrekenen zonder internet verbinding en je hoeft ook je beeldscherm niet in te schakelen. Sterker nog, zelfs bij een lege accu werkt de Wallet gewoon. Vodafone Wallet gebruikers zien hun betalingen direct in de app.

De nieuwe dienst is een onderdeel van de Europese samenwerking tussen Vodafone en PayPal. Naast Nederland is het in Spanje, Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk ook al mogelijk om via je PayPal-rekening te betalen.

KPN biedt in combinatie met de Rabobank ook contactloos betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Telfort verhoogt grootste databundels

Vandaag maakt Telfort bekend, dat de provider de twee grootste bundels verhoogd. Tegelijkertijd worden beide bundels ook goedkoper. Vanaf vandaag...

Sluiten