19 maart 2019 door in T-Mobile

Sim only goedkoperSluit je nu een abonnement af bij T-Mobile, dan krijg je tot 60 euro extra korting. De Go Sim Only bundels van twee, vijf en tien GB zijn nu nog goedkoop. De provider rekent tot 2,50 per maand minder. Als je geen nieuwe telefoon nodig hebt, dan bespaar je per maand veel kosten met een sim only abonnement.

T-Mobile heeft het snelste 4G netwerk van Nederland. De provider biedt ook nog eens een overzichtelijk sim only aanbod. Dat aanbod is nu nog voordeliger. Je sluit al een T-Mobile abonnement af vanaf 10 euro.

Code Magenta geeft 60 euro korting

Het is code Magenta bij T-Mobile. Als je nu een sim only abonnement afsluit bij de provider dan krijg je 60 euro korting over de gehele periode. De prijzen van de 2 GB, 5 GB en 10 GB bundels zijn een stuk voordeliger gemaakt. Je betaalt nu 2,50 euro minder per maand. Dat resulteert in een korting tot 60 euro bij een tweejarig abonnement. De 2 GB bundel is nu al beschikbaar vanaf 16 euro. De 10 GB bundel begint bij 21 euro per maand.

Het volledige sim only aanbod van T-Mobile bestaat uit zeven databundels die beschikbaar zijn met 120 minuten of onbeperkt bellen. Je sluit het abonnement af voor één jaar of twee jaren.

Over T-Mobile

T-Mobile is de derde provider van Nederland met een eigen netwerk. Het 3G en 4G netwerk hebben landelijke dekking. De afgelopen jaren is het 4G netwerk van T-Mobile steevast als snelste uit de bus gekomen bij verschillende testen. Vorig jaar kondigde de provider aan dat het de Nederlandse activiteiten van Tele2 wilde overnemen. De fusie is goedgekeurd en Tele2 en T-Mobile zijn samengegaan. In de praktijk is er nog weinig verandering. Maar voor de toekomst belooft de fusie veel goeds. De nieuwe onderneming zorgt ervoor dat Nederland al volgend jaar een 5G netwerk zal hebben. Den Haag wordt de eerste plaatst waar je kan genieten van het 5G netwerk. Niet lang daarna zullen andere grote steden volgen.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only