Toestellen archief

Vakantietips voor je mobiel

Vakantietips voor je mobielDe vakantie staat alweer vlak voor de deur, dus voordat je daadwerkelijk het vliegtuig of de auto in stapt, willen we je nog graag een paar mooie tips meegeven. Soms gewoon handig, en soms ook nog eens flink voordelig omdat je een hoop extra kosten kunt voorkomen. Voordat je op vakantie gaat doe je er sowieso goed aan om de tarieven van je provider te checken, en de belangrijkste vakantiebundels af te sluiten. Maar ook met de volgende tips hopen we je een mooi voorschotje op de vakantie te geven. Lees verder…

Nog geen reacties

Mannen nonchalanter met smartphone dan vrouwen

Man_vallenZo’n 75 procent van de Nederlanders heeft een smartphone. Dat zijn heel veel telefoons. Waar kopen we die, hoe lang doen we er mee en wat kan er misgaan. In ieder geval moet vijftien procent zijn of haar telefoon wel eens uit het toilet vissen. Maar wat kan er nog meer gebeuren, hoe gebeurt dat en komt dat vaker bij mannen of bij vrouwen voor? Smartphonehoesjes.nl deed een onderzoek en bracht het mooi in beeld.

Het grootste deel van de smartphones wordt online of in de winkel gekocht. Zowel 43 procent mannen als vrouwen kopen na één of twee jaar een nieuwe en ongeveer 39 procent wacht twee tot drie jaar. De gemiddelde smartphone wordt intensief gebruikt dus dan zit een ongeluk soms in een klein hoekje. Zo’n 37 procent heeft wel eens schade gehad, maar naarmate men ouder wordt, is men ook voorzichtiger. Mannen hebben vaker schade dan vrouwen.

Lees verder…

Nog geen reacties