Telfort vernieuwt aanbod met enkele 500 MB verhogingen

4 juli 2017 door in Telfort.

Telfort Wijzigt sim only aanbodBijna het volledige aanbod van sim only provider Telfort is gewijzigd. Vanaf nu krijg je nog meer data of betaal je zelfs minder. De telecomaanbieder heeft voor nieuwe abonnees alle databundels aangepast. Sluit je een nieuw sim only abonnement af, dan krijg je nu 500 MB data meer. De hoogste bundel is de enige bundel zonder data verhoging, die is in prijs verlaagd.

Data wordt met de maand goedkoper blijkt, want nu volgt Telfort met een aantrekkelijke abonnementswijziging. Vrijwel alle data bundels gaan op de schop en krijgen 500 MB meer. De belbundel wijzigt niet en de grootste bundel van 5000 MB is goedkoper geworden.

Vernieuwt aanbod Telfort

Telfort biedt iedereen die nu een nieuwe Telfort sim only abonnement afsluit 500 MB meer data of een aantrekkelijke korting. Alleen voor diegene die nooit data verbruiken en dat niet nodig hebben verandert er niets. Het abonnement puur voor bellen en smsen blijft 8 euro. Daarvoor krijg je 300 minuten en onbeperkte smsjes.

Hoe ziet het nieuwe aanbod er uit?

De budget sim only provider heeft vrijwel het volledige aanbod aangepast. Het basis abonnement zonder data verandert dus niet. De eerste databundel verdubbelt zelfs in data van 500 naar 1000 MB. Het aantal belminuten blijft 150 en je betaalt hier maandelijks slechts 12,50 euro voor. Wil je nog meer en vaker over internet surfen, dan krijg je voor anderhalf euro meer zelfs 1500 MB en worden je belminuten zelfs verdubbelt naar 300 minuten. De volgende bundel heeft nu 3000 MB in plaats van 2,5 GB en die kost 17 euro per maand. Ook hier krijg je 300 belminuten. Het rijkste abonnement aan data wordt niet verrijkt met MB’s. Telfort verlaagt de grootste bundel van 5000 MB met 2,50 euro naar 22,50 euro.

De tarieven die hierboven zijn genoemd gelden voor een tweejarig abonnement. Kies je voor het één jarig abonnement, dan betaal je één euro meer in de maand.

Beter aansluiten bij de marktbehoefte

Zelf geeft Telfort als verklaring voor de wijzigingen dat de provider het aanbod wil vergroten om aansluiting bij de marktbehoefte te behouden. Daarbij merkt de aanbieder op dat er een grotere behoefte is aan meer data vanuit de markt. Naast een stijging in behoefte aan data, daalt de prijs van data ook. In april van dit jaar zagen we al dat de prijzen van sim only abonnementen verder dalen. Het is een trend die we bij concurrenten van Telfort ook zien. Zo biedt Youfone nu een semi onbeperkt abonnement aan voor nog geen 25 euro en eerder verdubbelde KPN de databundels al. Het is niet onwaarschijnlijk dat ook de Unlimited deals van Tele2 en T-Mobile te maken hebben met de verruiming. Hoe dan ook is dit goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe en voordelige sim only.

Wat maakt Telfort een sim only provider?

Telfort is een van de voordelige sim only aanbieders die goedkope abonnementen aan biedt. Het is een volwaardige dochter van KPN en maakt ook gebruik van het degelijke netwerk van KPN. Bij elk abonnement van Telfort krijg je een onbeperkte hoeveelheid aan smsjes in Nederland en de EU. Een andere zeer aantrekkelijke voorwaarden is dat bundels bij Telfort drie maanden geldig zijn. Wist je trouwens dat mensen die super lang bellen bij Telfort moeten zijn. Belminuten zijn namelijk na tien minuten gratis! Het geldt voor gesprekken naar vaste & mobiele telefoonnummers binnen Nederland en je krijgt maximum 3.000 van deze minuten in de maand.

1 reacties op "Telfort vernieuwt aanbod met enkele 500 MB verhogingen"

Jaeger schreef op 12 september 2017 om 19:21

Zo goed vind ik telfort niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Youfone onbeperkt is goedkoper maar niet onbeperkt

In navolging van T-Mobile en ook Tele2 heeft voordeel sim only aanbieder Youfone nu ook de keuze uit onbeperkte telefonie....

Sluiten