Telfort verhoogt grootste databundels

7 maart 2017 door in Telfort.

Telfort databundelsVandaag maakt Telfort bekend, dat de provider de twee grootste bundels verhoogd. Tegelijkertijd worden beide bundels ook goedkoper. Vanaf vandaag hebben nieuwe abonnees en bestaande abonnees die verlengen meer data tot hun beschikking (maximaal 5GB) bij de hoogste databundels.

Telecomaanbieder Telfort presenteert vandaag nieuwe databundels. De provider verruimt vandaag van twee abonnementen met de grootste databundel het aantal beschikbare MB’s. Daarnaast worden beide bundels ook nog eens goedkoper. In een reactie op het bericht meldt Telfort dat het bedrijf de wijzigingen heeft doorgevoerd om beter aan te sluiten bij de markt behoefte.

Telfort verhoogt bundels

Nieuwe en bestaande klanten die hun abonnement verlengen, krijgen van Telfort vanaf vandaag keuze uit 500 MB, 1.000 MB, 2.500 MB of 5.000 MB databundels. De twee grootste databundels zijn verruimd met respectievelijk 500 MB en 2.000 MB. Terwijl de provider beide bundels verruimt, zijn ze ook goedkoper geworden.

Vanaf vandaag zijn beide bundels ook goedkoper. Je betaalt niet meer 18 euro voor de bundel met 2.000 MB. Telfort heeft de bundel verhoogd naar 2.500 MB en de prijs verlaagd naar 17,50 euro. Groot gebruikers kunnen nu ook terecht bij de provider. Voorheen bood de telecomaanbieder maximaal 3.000 MB. Deze bundel is vanaf nu verhoogd naar 5.000 MB. De prijs is zelfs met 2,50 euro gedaald. De hoogste bundel kost nu nog maar 25 euro.

Hoger dataverbruik

Met de verruiming en prijsverlaging luistert Telfort naar geluiden uit de markt. De Provider merkt net als collega providers T-Mobile, KPN en Vodafone dat abonnees steeds meer data verbruiken. Bij de presentatie van de jaarcijfers van de vier grote providers in Nederland, KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2 was het stijgende dataverkeer een overeenkomst.

T-Mobile zag het dataverkeer op het eigen netwerk met 55% stijgen. De provider merkte daarnaast dat klanten steeds vaker kiezen voor 4G boven WiFi. Een prettige trend voor de providers. Zowel KPN als Vodafone zien dezelfde trend.

Bekijk hier alle sim only aanbiedingen van Telfort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
T-Mobile cijfers 2016: klanten groei & omzet daling

T-Mobile presenteerde vandaag de cijfers over 2016. Halverwege het jaar introduceerde de provider de nieuwe Challenger strategie. Een succesvolle blijkt...

Sluiten