29 januari 2019 door in KPN

Telfort winkels eindeKPN sluit de winkels van dochteronderneming Telfort op 1 mei aanstaande. Het aantrekkelijke budget sim only aanbod van de provider blijft voorlopig nog wel bestaan. KPN belooft dat klanten dezelfde producten en service behouden zoals ze die nu gewend zijn na het verdwijnen van het Telfort merk. 

Telfort wordt door KPN opgeheven. De marktleider in Nederlandse mobiele communicatie richt alle aandacht op het eigen merk. Hierdoor is er voor de merken Telfort maar ook XS4ALL geen ruimte meer. De klanten van de dochterondernemingen van KPN behouden hun abonnement en service. Dat is bevestigt aan Nu.nl door KPN-woordvoerder Ellen van Heerwaarden. De Telfort winkels zijn als eerste aan de beurt. Per 1 mei sluit KPN alle winkels van de dochteronderneming.

Telfort winkels sluiten per 1 mei

KPN heeft de volgende stappen aangekondigd in verband met de vernieuwde focus op het eigen KPN merk. De winkels van de dochteronderneming worden gesloten. Vanaf 1 mei kunnen Telfort sim only klanten terecht bij KPN winkels voor vragen en problemen. De website van de budget aanbieder blijft nog in de lucht. Daar zal KPN op termijn pas de stekker uit halen.

De sluiting van de Telfort winkels heeft tot gevolg dat 207 werknemers hun baan verliezen. KPN heeft de intentie om een groot deel van dit personeel te herplaatsen, meldt Van Heerwaarden.

Er zijn nog geen concrete stappen bekend voor de merken Yes Telecom en XS4ALL. Ook de klanten van deze merken zullen op korte termijn door KPN worden bediend.

Sim only aanbod Telfort

De website van Telfort werkt nog prima. Je kunt op dit moment nog een aantrekkelijk sim only abonnement afsluiten bij de dochteronderneming van KPN.

Telfort heeft een overzichtelijk sim only aanbod. Je kunt bij Telfort een tweejarig abonnement of abonnement voor een jaar afsluiten. De aanbieder heeft vier bundels met 150 belminuten en 0 tot 10 GB aan data. Mocht je onbeperkt willen bellen, dan kost dat slechts 1 euro per maand extra.

Met het sluiten van de winkels verdwijnt de naam Telfort uit het gezichtsveld. Online blijft het merk nog eventjes bestaan.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only