Telfort biedt 5 nieuwe belbundels standaard met 4G

7 juli 2016 door in Telfort.

Belbundels TelfortAfgelopen maandag heeft Telfort zijn de bundels voor mobiele telefonie gewijzigd. De nieuwe belbundels worden standaard met 4G aangeboden. Meer kwaliteit, meer voordeel, zegt de provider in het persbericht. Het aanbod voor Telfort klanten wordt veel eenvoudiger. 

Nieuwe 4G belbundels

Het aanbod van Telfort Mobiel is volledig vernieuwd. Je hebt niet meer keuze uit een reeks aan bundels. Vanaf nu kun je kiezen uit vijf belbundels en alle bundels zijn standaard inclusief 4G. Kiezen was nog nooit zo eenvoudig bij Telfort. Het nieuwe mobiele aanbod maakt het een stuk eenvoudiger voor klanten en zij krijgen meer kwaliteit voor een aanlokkelijk tarief. Huidige Telfort klanten krijgen zelfs nog meer. Klanten die nu hun mobiele abonnement verlengen of dit abonnement combineren met ‘Telfort Thuis’ ontvangen gratis belminuten, MB’s en overige voordelen.

Telfort Mobiel belbundels

De nieuwe bundels zijn voor de meeste gebruikers meer dan voldoende. Van gemiddelde gebruikers tot mensen die nauwelijks gebruik maken van MB’s is er ruime keuze. Bellers kunnen kiezen uit een bundel zonder MB’s. De andere bundels variëren van 150 minuten met 500 MB voor 12,50 euro per maand tot het duurste abonnement met onbeperkt bellen en 3000 MB voor 27,50 euro per maand. Net als moederonderneming KPN biedt Telfort alle bundels standaard met 4G. Je mag ook onbeperkt SMSjes versturen en na 10 minuten bel je gratis. Minuten of MB’s die je in één maand niet verbruikt, kun je nog twee maanden meenemen.

Telfort is bescheiden met MB’s

Hoewel de vijf bundels van Telfort Mobiel er voor iedereen zijn, zal de gemiddelde dataverslinder toch wel iets meer MB’s nodig hebben. Tegenwoordig worden traditionele bellers met uitsterven bedreigt en verandert de gemiddelde mobiele telefoongebruiker langzaam in een dataverslinder. Streaming diensten als Youtube en Netflix zijn onder de jeugd zeer populair en verbruiken nogal wat data. Het is duidelijk dat Telfort zich richt op de klanten die niet zo data verbruiken en een aantrekkelijk telefoonabonnement willen. Je kunt uiteraard databundel afsluiten met meer MB’s of zelfs onbeperkt. Dan zul je echter wel moeten uitwijken naar KPN, Vodafone of T-Mobile.

80/20 principe

Telfort heeft bewust voor 80 procent van zijn klanten gekozen. Dit principe wordt ook wel Pareto-principe genoemd. In de logistiek gebruikt men het principe om kosten te besparen in verband met voorraadbeheer. Telfort’s directeur, Onno van der Poel, zegt het volgende over de nieuwe bundels: “Kwaliteit en voordeel gaan bij Telfort hand in hand. Dat we nu standaard 4G in onze databundels bieden is daar een goed voorbeeld van. We willen het leven van onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom maken we het kiezen van de juiste belbundel in de jungle van het telecomaanbod, heel makkelijk. In plaats van zelf samen te stellen, geven we klanten nu vijf opties met samengestelde bundels tegen een aantrekkelijke prijs. In de praktijk kiest al ruim 80% van onze klanten voor één van deze vijf samengestelde bundels.
Hij bespaart zijn klanten graag het gepuzzel voor een passend abonnement en hij verwacht dat er met het nieuwe belbundel assortiment voor iedereen een passend pakket is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
T-Mobile start Carrier Aggregatie pilot op 3G band

T-Mobile start in Woerden met een 3-band carrier aggregatie (3CA) test. De provider van 'Mobile First' verhoogt de capaciteit en...

Sluiten