Tele2 zorgeloos: grotere bundels en maandelijks opzegbaar

31 januari 2017 door in Tele2.

Tele2 zorgeloosTele2 zorgeloos: grotere bundels en zowel consumenten als zakelijke relaties optimale flexibiliteit! Tele2 neemt per 1 februari een grote stap naar 4G Only. Daar houdt het niet op, want de provider biedt abonnees een maandelijks opzegbaar sim only abonnement en verhoogt enkele databundels. Abonnees kunnen zo optimaal genieten van het snelle 4G netwerk.
De missie van Tele2 spreekt boekdelen: “Het ‘connected’ leven van al haar klanten compleet zorgeloos maken.” Eerder werd al bekend dat iedereen die na vandaag een sim only abonnement of telefoon abonnement afsluit bij de provider gebruik moet maken van het 4G netwerk. Vandaag meldt Tele2 dat de provider ook enkele bundels heeft verhoogd en klanten een maandelijks opzegbaar abonnement biedt. Helaas helaas, de provider biedt geen Unlimited abonnement zoals T-Mobile.

Tele2: Zorgeloos

De Zweedse provider richt zich op data en wil dat klanten zorgeloos kunnen internetten. De provider verhoogt daarvoor niet alleen de middelste databundels. Iedereen kan vanaf morgen ook gebruik maken van een contract dat je maandelijks kunt stopzetten. Je belt en internet dus niet langer bij Tele2 omdat het moet, maar gewoon in dat je per maand verder wil. De provider biedt de optie niet alleen aan consumenten maar ook aan zakelijke gebruikers.

De CEO van Tele2 Nederland, Malin Holmberg, vertelt in het persbericht dat Tele2 voor zorgeloze telefonie staat.

We zijn hier om het gebruik van mobiele telefoons zo zorgeloos mogelijk te maken. Op 1 februari nemen we weer een paar belangrijke stappen om ervoor te zorgen dat al onze klanten altijd verzekerd zijn van de allerbeste 4G-gebruikerservaring, zowel voor spraak als mobiel internet. Met bundels die het op elk prijsniveau mogelijk maken om te zwemmen in de mobiele data en de vrijheid voor al onze klanten om te komen en gaan wanneer ze willen.

Per 1 februari hebben Tele2 abonnees de mogelijkheid tot Ultieme Vrijheid! Want vanaf morgen biedt de telecom aanbieder voor alle klanten de mogelijkheid van maandelijks opzegbare contracten. Daarnaast kunnen abonnees verschillende data en spraak bundels kiezen en ook mixen. Zakelijke relaties hebben de mogelijkheid om hun medewerkers data te laten delen in ‘company bundels’. Met de company bundels en maandelijks opzegbare abonnementen biedt Tele2 zakelijke relaties maximale flexibiliteit.

Tele2 wijzigt aanbod

Zorgeloos internetten omdat je nu veel meer data hebt? Niet omdat het moet, maar omdat het kan moest Tele2 gedacht hebben. De provider verhoogd kosteloos het aantal MB’s van de middelste abonnementen. De provider vertelt dat het voortdurend kijkt of de bestaande abonnementen nog overeenkomen met bel en internet gedrag van de abonnees. Op basis van dit gebruik besloot Tele2 om de middelste twee bundels binnen de proposities te verhogen.

De middelste bundels van 4 GB en 8 GB worden gratis verhoogd naar respectievelijk 5 GB en 10 GB. Beide bundels behouden dus dezelfde prijs als voorheen. Andere bundels worden niet verhoogd door de provider aangezien de bundels van 1 GB, 2 GB en 24 GB aan de klantwensen voldoen volgens de provider. Al blijft het natuurlijk jammer dat de onderste twee bundels niet worden verhoogd aangezien daar ongetwijfeld veel gebruikers bij zitten die veel van WiFi gebruik maken.

VoLTE nu ook voor de iPhone

Aangezien Tele2 het liefst alle klanten ziet bellen via 4G, zien we bij de provider ook een snelle uitbreiding van toestellen die geschikt zijn voor VoLTE. Tot deze zogenaamde VoLTE-enabled telefoons mogen we nu ook de laatste iPhones rekenen. Sinds vorige week vrijdag zijn iPhones VoLTE enabled voor het Tele2 4G netwerk. De toestellen dienen echter wel te beschikken over de meest recente iOS software. Abonnees die beschikken over iOS 10.2 op één van de volgende iPhones: iPhone SE, iPhone 6 & 6s toestellen en de iPhone 7 & iPhone 7 Plus. Iedereen met een van de voorgaande telefoons kan vanaf nu genieten van HD geluidskwaliteit tijdens het bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
4G netwerk nu beschikbaar voor hollandsnieuwe abonnees

Vanaf vandaag biedt hollandsnieuwe 4G aan bij sim only en telefoon abonnementen vanaf 500 MB. Nieuwe klanten en natuurlijk bestaande...

Sluiten