Zomer nog leuker met Tele2 voordeel weken: Dit Wil Ik

14 augustus 2017 door in Tele2.

Tele2 Dat Wil Ik Weken AanbiedingenTele2 maakt jouw zomer nog leuker! De budget sim only provider biedt allerlei super gave aanbiedingen in de weken van 14 augustus tot 19 september. De DIT WIL IK WEKEN van de provider maken het nieuwste 4G netwerk van Nederland nog aantrekkelijker.

Vanaf vandaag biedt Tele2 een nog aantrekkelijker sim only aanbod. De provider geeft daarnaast ook nog eens geweldige deals weg voor een luxe smartphones van Samsung, Huawei en iPhone. Zo wordt die troosteloze zomer toch nog feestje!

Tele2 Dit Wil Ik Weken

Tele2 geeft je de aankomende zomer weken messcherp voordeel. De budget provider met eigen 4G netwerk wil de eerste 4G Only provider worden. Daartoe verleidt de voordelige sim only aanbieder ons in de weken tussen 14 augustus en 19 september met aantrekkelijke deals. De riante 10 GB bundel is nu standaard 2,- goedkoper. Kies je voor onbeperkt bellen dan betaal niet langer 21 euro in de maand, maar 19,- euro per maand. Heb je meer dan genoeg aan 100 Bel/SMS dan betaal je voor je sim only abonnement met 10 GB data nog maar 15,- euro in de maand. Veel goedkoper dan de 17 euro die je voorheen betaalde voor 100 Bel/SMS en 10 GB data. De andere data bundels zijn gelijk gebleven. Uit het pers bericht kom verder ook niet naar voren of de aanbiedingen in de ‘Dit Wil Ik Weken’ nog wijzigen.

Smartphone deals

Naast de goedkope 10 GB bundel van Tele2 zijn er ook aantrekkelijke deals voor iedereen die een premium smartphone wil. De super lekkere aanbiedingen voor high end smartphones gelden voor de Huawei P10, de Samsung S8, de Samsung S8+ en de iPhone 6 met 32 GB. Je kunt de telefoons nu veel voordeliger aanschaffen met een Tele2 sim only abonnement. Het voordeel kan behoorlijk hoog oplopen bij deze dure smartphones.

Tele2 4G netwerk

Tele2 is de laatste provider met een eigen 4G netwerk. De aanbieder wil dat alle klanten gebruik gaan maken van dit netwerk. Daarmee is de provider minder tot niet meer afhankelijk van 3G backup T-Mobile. Naast het mega goedkope Unlimited sim only abonnement waarmee je onbeperkte telefonie krijgt en 6 GB data in de EU. Biedt de provider deze zomer ook aantrekkelijke high end smartphones en een ruime 10 GB bundel zodat je nooit meer op zoek hoeft naar WiFi codes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Onbeperkt van Youfone misleidend oordeelt Reclame Code

Stichting Reclame Code beveelt Youfone om te stoppen met de reclame uitingen onbeperkt MB of onbeperkt data. De onbeperkte databundels...

Sluiten