15 januari 2018 door in Tele2

Dat wil Ik Tele2Tijdens de Tele2, Dit Wil Ik weken, vind je vaak aantrekkelijke telefoon aanbiedingen. De voordeel provider biedt ook een aantrekkelijke deal voor de sim only abonnementen met een flink voordeel bij de 10 GB databundel.

Sim only provider Tele2 heeft de 10 GB bundel nu nog voordeliger gemaakt. Wil je 10 GB aan data? Dan betaal je niet 15 maar 13 euro in de maand. Daar hoort natuurlijk wel een belbundel a 3 of 6 euro in de maand.

Dit Wil ik sim only

Het zijn Tele2 ‘Dit Wil Ik’ weken. De voordelige provider is tijdelijk nog voordeliger. Naast aantrekkelijke premium vlaggenschepen, die je nu voor nog minder geld op de kop kan tikken, biedt de Zweedse provider ook een aantrekkelijke sim only deal. De 10 GB bundel is namelijk in prijs verlaagd en kost nog maar 13 euro. Je sluit nu al een abonnement af met 10 GB aan dat vanaf 16 euro in de maand. Daar krijgt je 100 belminuten of smsjes bij. Wil je onbeperkt kunnen bellen, dan kost het abonnement 19 euro per maand. De prijzen gelden voor abonnementen met een looptijd van 2 jaar. Wil je een maandelijks opzegbaar contract, dan betaal je 1 euro in de maand meer.

De 10 GB bundel is in de EU beperkt tot 8 GB in de maand.

Tele2

De voordelige provider uit Zweden heeft sinds vorig jaar een zeer aantrekkelijk Unlimited abonnement. Je krijgt een onbeperkte hoeveelheid aan MB’s, belminuten en SMS berichten vanaf 25 euro in de maand. Het volledige sim only aanbod van Tele2 is zeer overzichtelijk. Als klant heb je keuze uit vier databundels die je combineert met een van de twee belbundels. Er is keuze uit 2 GB, 5 GB, 10 GB en een onbeperkte hoeveelheid MB’s. Data combineer je met 100 Bel/SMS of onbeperkt Bel/SMS.

Op de valreep van 2017 kondigde Tele2 en T-Mobile aan dat beide bedrijven voornemens zijn om de Nederlandse activiteiten onder een noemer voort te zetten. Daarbij neemt T-Mobile de activiteiten van Tele2 grotendeels over en blijft de naam T-Mobile bestaan. Op dit moment moeten de autoriteiten zich nog buigen over de voorgenomen overname.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only