2 mei 2018 door in Tele2

Tele2 Wifi BellenDe Nederlandse 4G netwerken worden keer op keer uitgeroepen tot de beste netwerken in de wereld. Toch kun je soms binnenshuis weinig tot geen bereik hebben. Tele2 lost dat voor je op via Wifi bellen, Voice over Wifi of VoWifi.

Hoewel we in Nederland de beste mobiele 4G netwerken hebben in de wereld kan het maar zo dat je thuis geen bereik hebt. Sommige mensen hebben alleen maar bereik bij hun ramen en verliezen het gesprek wanneer ze bijvoorbeeld naar de keuken lopen. Geen nood, want Tele2 biedt Wifi bellen aan. De kosten van Wifi bellen zijn niet anders dan wanneer je normaal belt.

Wifi bellen

Wanneer je binnenshuis slecht bereik hebt is Wifi bellen of Voice over Wifi een uitstekend alternatief. Thuis of op het werk kunnen dikke betonnen muren het signaal flink verstoren. Veel mensen hebben binnenshuis of op kantoor een eigen Wifi netwerk dat wel overal bereik biedt.

Sim only provider Tele2 heeft als een van de eerste providers in Nederland (na Vodafone) bellen via Wifi geïntroduceerd. Bij bellen via Wifi maakt je smartphone gebruik van het Wifi netwerk om contact te maken met het Tele2 netwerk. Op deze manier bel je dus via Wifi maar maak je wel contact met het normale telefoonnetwerk van Tele2.

Waarom Wifi bellen

Hoewel we in Nederland bij vrijwel alle providers een dekkingsgraad hebben van 90% buitenshuis is het bereik in veel huizen niet optimaal. Nieuwe huizen in Nederland zijn goed geïsoleerd en op kantoor is het bereik dankzij dikke muren soms niet optimaal. Wil je gemiste gesprekken voorkomen of niet naar de enige hoek in het huis om te bellen? Dan kun je bij Tele2 gebruik maken van Wifi bellen.

Hoe kan ik Wifi bellen?

Om gebruik te maken van Wifi bellen van Tele2 heb je wel een smartphone nodig die Voice over Wifi ondersteund. Op dit moment is het aanbod daarvan niet zo bijster groot. Denk aan de iPhones van Apple en de laatste Galaxy smartphones van Samsung. Via de site van Tele2 kun je eenvoudig controleren of jouw Samsung model Wifi bellen ondersteunt. Heb je een smartphone die de nieuwe dienst ondersteunt dan moet je dat wel zelf aanzetten in de instellingen. Eenmaal aangezet kun je gewoon bellen binnenshuis als je bent verbonden met je Wifi netwerk. Dit bellen kost niets extra’s en gaat gewoon uit je belbundel.

Tele2 biedt wifi bellen aan voor consumenten en zakelijke klanten.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only