18 juni 2019 door in Tele2

Tele2 sim onlyDe naam Tele2 wordt langzaamaan overgenomen door T-Mobile. Sinds de overname van Tele2 door T-Mobile is het merk nog volop in beeld. Langzaam zien we de naam op steeds meer plekken verdwijnen. Uit eerdere berichten blijkt dat winkels sluiten en vanaf het nieuwe voetbalseizoen is Tele2 niet langer meer te zien op de shirts van FC Utrecht.

Vier seizoenen lang kon je het logo van Tele2 op de ruggen van FC Utrecht spelers zien. Samen met de provider heeft FC Utrecht allerlei activiteiten ondernomen voor de Zakelijke markt en supporters van de club. Vanaf het nieuwe seizoen 2019-2020 wordt T-Mobile de naam op de shirts van FC Utrecht spelers en de provider neemt daarmee de geslaagde partnership over.

T-Mobile nieuwe sponsor FC Utrecht

Vier jaar lang was Tele2 de sponsor van FC Utrecht en daar komt nu een einde aan. De onderneming is overgenomen door T-Mobile en vanaf het nieuwe seizoen wordt T-Mobile de nieuwe sponsor. Niet alleen het logo achterop het voetbalshirt verdwijnt. De Tele2 uitingen in Stadion Galgenwaard worden ook vervangen door het T-Mobile logo.

Léon Toet, Chief Commercial Officer Business bij T-Mobile Nederland, was meteen onder de indruk van wat FC Utrecht en Tele2 in korte tijd neergezet hebben. Hij is er trots op dat Tele2 een onderdeel is van T-Mobile. T-Mobile zet nu als sponsor en connectiviteitspartner de relatie met FC Utrecht voort.

Tele2 verdwijnt langzaam uit beeld

Tele2 verdwijnt beetje bij beetje uit beeld. De provider is niet langer meer te zien bij FC Utrecht en er steeds meer winkels sluiten. De focus van Tele2 gaat vooral op online sales en service liggen. Het merk zelf lijkt vooralsnog te blijven.

Zowel bij Tele2 als bij T-Mobile kun je een Unlimited abonnement afsluiten. Dit abonnement is echter veel goedkoper bij Tele2 dan bij T-Mobile. Je sluit al een unlimited sim only abonnement af voor 25 euro per maand. Wil je een T-Mobile abonnement dan betaal je voor het onbeperkte sim only abonnement 30 euro per maand. Gebruik je ook vaste diensten van T-Mobile dan kun je in aanmerking komen voor aantrekkelijke extra’s waardoor het verschil nihil wordt.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only