18 oktober 2018 door in Tele2

Tele2 Kids sim onlyDe sim only provider Tele2 heeft als eerste Nederlandse provider een speciaal sim only abonnement gepresenteerd voor kinderen. Het abonnement is ideaal voor ouders die hun telefoon doorgeven aan hun kinderen. Het Kids 1 GB abonnement is voor hun kind en geeft 1GB data en onbeperkt bellen naar drie geselecteerde nummers.

Kinderen krijgen op een steeds jongere leeftijd hun eerste telefoon. Als ouder wil je daar wel zo veel mogelijk controle over hebben. Tele2 biedt vanaf nu een speciaal abonnement bedoeld voor kinderen. Het Tele2 Kids 1GB abonnement wordt door ouders afgesloten en biedt hun volledige controle. De kids krijgen 1 GB aan data om te gebruiken en kunnen gratis naar drie telefoonnummers bellen. Andere nummers zijn mogelijk, maar kosten 15 cent per minuut.

Tele2 Kids 1GB sim only

Tele2 heeft een nieuw sim only abonnement voor kinderen gepresenteerd. De provider is hiermee de eerste telecomaanbieder met een speciaal abonnement voor kinderen. In tegenstelling tot de naam doet vermoeden wordt het abonnement afgesloten door ouders. Zij krijgen ook optimaal invloed op het abonnement van Tele2.

Het Kids 1GB abonnement zal 7 euro per maand kosten. Je krijgt daarvoor een GB aan data en de mogelijkheid om drie nummers uit te zoeken. Die nummers kunnen gratis door het kind gebeld worden. De kinderen kunnen dus gratis uren met hun moeder, vader of opa & oma bellen. Het sim only abonnement richt zich op ouders die hun telefoon willen doorgeven aan hun kind, maar wel een oogje in het zijl willen houden.

Bekijk het abonnement voor kinderen bij Tele2

Kosten onder controle

De kosten voor dit nieuwe abonnement special gericht op kinderen kunnen niet uit de pan reizen. Per maand betalen de ouders 7 euro en daar kan maximaal maar 10 euro bij komen. Het verbruik van data stopt automatisch na 1 GB en mocht je kind vrienden willen bellen dan kan dat maximaal tot 10 euro (66 minuten) per maand. Als het limiet van 66 minuten is bereikt krijgen de ouders een bericht en kunnen zij het bellimiet verhogen.

Tele2 is de vierde provider in Nederland met een eigen netwerk. De abonnementen van Tele2 zijn allemaal 4G. De telefoon die je wilt overgeven aan je kunt moet daarom 4G ondersteunen.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only