Tele2 4G acties
28 augustus 2020 door in T-Mobile en Tele2

sim only tele2Je kunt nog vijf dagen gebruikmaken van wilde kortingen bij Tele2. De sim only abonnementen zijn flink in prijs gedaald en zeer aantrekkelijk. De actie week loopt nog vijf dagen. Tele2 heeft een landelijk dekkend 4G netwerk en biedt aantrekkelijke acties.

Sta je op het punt om te verlengen of ben je vier maanden van het einde van je abonnement verwijderd? Dan is er goed nieuws. De sim only abonnementen van Tele2 zijn nog goedkoper. Tijdens de “Dat wil ik weken” sluit je nog goedkoper je nieuwe abonnement af.

Tele2 Dat wil ik acties

Je sluit nu met extra voordeel je nieuwe Tele2 abonnement af. Het aantrekkelijke aanbod van het vierde telecommerk in Nederland is nog aantrekkelijker. Je krijgt 48 euro voordeel op het abonnement met 7 GB en 200 belminuten met razend snel 4G. Op de bundels met 1 GB en 20 GB krijg je een euro per maand korting. Het voordeel kot daarmee op 24 euro, mooi meegenomen!

Het aanbod van Tele2 is compleet en overzichtelijk. Je hebt keuze uit vier databundels, 1 GB, 7 GB, 20 GB of onbeperkt internet. Daarna kies je voor een goedkope belbundel met 200 minuten of onbeperkt bellen. Onbeperkt bellen is maar drie euro per maand duurder. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen, maandelijks opzegbaar, jaarlijks of een tweejarig abonnement. Een tweejarig abonnement is het voordeligst.

Je sluit nu al een 7 GB bundel af vanaf 12 euro per maand bij een tweejarig abonnement. Tele2 heeft 20 euro aansluitkosten die je natuurlijk niet hoef te betalen als je verlengt.

Over Tele2

Tele2 is het vierde merk in Nederland. De van oorsprong Zweedse provider is overgenomen door T-Mobile en samen zijn zij de op één na grootste telecom aanbieder in Nederland. De provider biedt razend snel 4G internet en zal vermoedelijk als één van de eerste budget merken volgen met 5G. T-Mobile heeft een belofte gedaan bij de overname van Tele2. Namelijk, dat het merk als eerst een landelijk dekkend 5G netwerk heeft.

Sta je op het punt om over te stappen naar Tele2? Dan is nummerbehoud gratis en eenvoudig. Je huidige contract wordt automatisch opgezegd en na het einde van dat contract gaat je 06-nummer over. Wel zo gemakkelijk.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only