Tele2 biedt Unlimited sim only voor 25 euro

15 mei 2017 door in Tele2.

Tele2 Unlimited voor 25 euroTele2 brengt de strijd om de grote data abonnementen tot een nieuwe hoogte. Het Zweedse bedrijf past per 17 mei het volledige assortiment aan sim only abonnementen aan en het onbeperkte abonnement kost 25 euro. Jazeker je leest het goed, slechts vijfentwintig euro. Vanaf 17 mei worden alle abonnementen 1 tot zelfs 10 euro goedkoper. Een bundel moet het strijdperk helaas verlaten, al zal niemand die meer missen.

Na de lancering van het T-Mobile Go Unlimited sim only abonnement was het natuurlijk wachten op een antwoord van de andere providers. Het wachten loont, want Tele2 betreedt het strijdperk met een nog mooier aanbod. De provider introduceert een Unlimited sim only abonnement voor 25 euro. Je kunt na woensdag genieten van onbeperkte telefonie voor slechts 25 euro in de maand. Ok, net als T-Mobile heeft de provider enkel beperkingen tegen misbruik en vanaf 8 juni is onbeperkte roaming in het Zweeds 6 GB.

Tele2 Unlimited voor 25 euro

Hoe mooi is het om je nooit meer zorgen te maken over je telefoon rekening. Tegenwoordig is dat helemaal niet zo gek meer. Want na het prachtige aanbod van T-Mobile, Go Unlimited sim only, is er nu ook het Unlimited sim only abonnement van Tele2. De Zweedse provider maakt zorgeloze telefonie zelfs nog goedkoper. Vanaf 17 mei krijg je voor 25 euro in de maand een onbeperkte datahoeveelheid, belminuten en oneindig veel SMSjes. Niet alleen het onbeperkte abonnement heeft een aantrekkelijke prijs, de andere Tele2 sim only abonnementen zijn ook veel goedkoper geworden. Een voordeel van één tot wel tien euro per maand!

Hoe onbeperkt is Tele2 onbeperkt?

Zoals je al wel verwacht zijn er enkele voorwaarden voor het onbeperkte Tele2 sim only abonnement. De 4G only provider wil natuurlijk dat iedereen kan genieten van het aanbod en daarom is er een dag limiet van 5 GB ingesteld. Ga je daar overheen dan wordt je verbinding verbroken en die kun je resetten door te wachten tot de volgende dag of een sms te sturen naar 1280 met ‘NOG 1GB’. Je limiet wordt vervolgens verhoogd en jij kun weer verder.

Vanaf 8 juni is het abonnement ook geldig in de EU. Daar is de databundel echter wel beperkt tot 6 GB per maand. Net als T-Mobile kan Tele2 je geen onbeperkte data leveren in het buitenland. Wil je meer dan 6 GB data verbruiken in de EU, dan betaal je 0,009 euro per MB. Overzichtelijk toch?

Nieuwe Tele2 sim only aanbod

17 mei heeft niet alleen voor de groot gebruiker goed nieuws in petto. Nee vanaf woensdag gooit Tele2 het volledige aanbod overhoop. Het Tele2 sim only aanbod wordt in zijn geheel goedkoper met prijsdalingen van wel één tot tien euro per maand. Een bundel moet helaas het onderspit delven in de strijd om nieuwe klanten en een concurrerend aanbod. De 2 GB databundel is niet langer meer aanwezig. Maar geloof ons, daar zal niemand meer aan denken. In het nieuwe aanbod is de 5 GB databundel zelfs goedkoper dan de oude 2 GB databundel was.

Nu kunnen klanten kiezen uit de mogelijkheid voor 100 BEL/SMS of Onbeperkt BEL/SMS met vijf verschillende databundel variërend in grootte van 1 GB tot 24 GB. Per woensdag 15 mei zijn dezelfde belbundels aanwezig, maar biedt de provider nog maar vier databundels aan. Vanaf woensdag heb je nog de keuze uit 1 GB, 5 GB, 10 GB & onbeperkt data. In vergelijking tot nu zijn alle bundels voordeliger geworden. Een grootgebruiker is zelfs 10 euro per maand voordeliger uit in de nieuwe situatie.

Tele2 sim only aanbod

Je kunt voor slechts 1 euro in de maand meer kiezen voor optimale vrijheid met een maandelijks opzegbaar abonnement.

Tele2 biedt het nieuwe sim only aanbod per 17 mei 2017 aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
T-Mobile start het jaar geweldig aldus Abildgaard

Vandaag heeft T-Mobile Nederland de resultaten gepresenteerd over het eerste kwartaal van 2017. Het is een geweldige start van 2017...

Sluiten