15 januari 2018 door in T-Mobile

T-Mobile vriendenkortingPer 29 januari stopt T-Mobile met vriendenkorting. De provider beloont hiermee bestaande klanten wanneer zij een nieuwe klant aanbrengen. Het voordeel geldt ook voor de nieuwe klant.

Je kunt bij T-Mobile al enige tijd flinke korting krijgen op je abonnement als je vrienden zover krijgt om abonnee te worden bij de providers. Met de Vriendenkorting promotie programma kun je een eenmalige korting krijgen op je factuur van 25 euro. De vriend of vriendin die dankzij jou een T-Mobile sim only abonnement afsluit krijgt die korting ook. Een zeer aantrekkelijke deal dus, maar de provider stopt met Vriendenkorting per 29 januari.

Vriendenkorting stopt

Klanten van T-Mobile kunnen hun telefoonrekening flink verlagen. Daarvoor hoef je alleen maar een nieuwe abonnee voor de provider te winnen. Dankzij Vriendenkorting kun je 25 euro korting krijgen op je telefoonabonnement. Breng je een nieuwe klant aan, dan krijgt de nieuwe klant en jij 25 euro korting. Abonnees kunnen tot wel vijf nieuwe abonnees werven en in potentie kun je 125 euro korting verdienen met je vrienden.

Helaas stopt T-Mobile per 29 januari met de aantrekkelijke kortingen. Vrienden kun je tot en met 28 januari nog aanbrengen in ruil voor de aantrekkelijke korting. Daarna wordt het beloningsprogramma beëindigd.

T-Mobile sim only aanbod

T-Mobile heeft een uitgebreid aanbod aan sim only abonnementen. De telecom aanbieder geeft het snelste 4G netwerk in Nederland. In de basis bundels vind je data bundels tot 2 GB aan data met maximaal 300 belminuten. Voor iedereen die meer wil gebruiken zijn er de Go abonnementen. De T-Mobile Go abonnementen zijn voorzien van een onbeperkte hoeveelheid aan belminuten. Je hebt al een Go sim only abonnement met 1 GB aan data voor 19 euro per maand. Het Unlimited Go abonnent is beschikbaar vanaf 35 euro per maand. Je kunt hiermee onbeperkt gebruik maken van internet en telefonie. Binnen de EU is de databundel beperkt tot 10 GB aan data.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only