3 oktober 2018 door in T-Mobile

T Mobile prijzen Basis SIM onlyZoek je een basis abonnement bij T-Mobile dan ben je vanaf vandaag net iets duurder uit. De provider met het beste netwerk in Nederland verhoogt namelijk haar prijzen. De sim only basis abonnementen zijn vanaf nu vijftig cent tot een euro duurder geworden.

Het basis sim only abonnement aanbod van T-Mobile is vanaf vandaag duurder geworden. De abonnementen met 150 minuten of 300 belminuten in combinatie met 500 MB tot 2 GB zijn in prijs verhoogd. De duurdere abonnementen met onbeperkt bellen en flinke databundels zijn gelijk gebleven.

T-Mobile basis sim only prijzen

De prijzen van T-Mobile Basis Sim zijn verhoogd. Je betaalt vanaf vandaag vijftig cent tot een euro meer voor de abonnementen met beperkte belbundel. Het basis aanbod van T-Mobile bestaat uit twee belbundels van 150 en 300 minuten. Daarnaast is er keuze uit vier internetbundels van geen data tot 2 GB data.  De bundels in combinatie met 500 MB en 2 GB zijn vijftig cent duurder geworden. Beide bundels met 1 GB aan data zijn zelfs met een euro in prijs gestegen.

In de laatste jaren stunten providers meer en meer met grote databundels. In dezelfde tijd zien we de basis bundels langzaam in prijs stijgen.

T-Mobile netwerk

T-Mobile heeft een uitgebreid sim only aanbod. Je kunt kiezen uit de aantrekkelijke Basis abonnementen of Go sim only abonnementen. Alle Go abonnementen zijn voorzien van een onbeperkte hoeveelheid aan belminuten en smsjes.

Het netwerk van T-Mobile behoort tot de top in de wereld. Afgelopen kwartaal kwam het 4G netwerk op nieuw als beste getest uit de gerenommeerde test van Open Signal. De provider scoorde bijna op alle vlakken even goed of beter als de concurrentie. T-Mobile biedt het snelste 4G aan in Nederland. Daarnaast heeft de provider een hoge dekking van meer dan 90 procent.

De provider staat op het punt om Tele2 over te nemen. De Europese Commissie is echter bang voor prijsverhogingen.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only