T-Mobile Q3 2019
11 november 2019 door in T-Mobile

T MObile cijfers 2019De Nederlandse tak van T-Mobile heeft opnieuw een sterk financieel kwartaal gehad. In het derde kwartaal van 2019 groeide de omzet met 0,7 procent en kreeg de onderneming ruim 100.000 nieuwe klanten. 80.000 daarvan zijn mobiele abonnementen. De sim only provider is de beste provider van Nederland met het snelste 4G netwerk en introduceerde afgelopen kwartaal eSIM.
T-Mobile heeft afgelopen week de resultaten gepresenteerd over het derde kwartaal van 2019. De sim only provider maakt meer winst, wist meer klanten naar zich toe te trekken en behoudt een hoge klanttevredenheid, TRIM score, van 74.

Resultaten T-Mobile derde kwartaal 2019

Afgelopen kwartaal steeg de omzet van T-Mobile uit de mobiele diensten met 2,6 procent ten opzichte van vorig jaar. Daarmee laat de onderneming de hoogste omzet ooit zien van de mobiele dienstverlening. De totale omzet in Q3 2019 van de sim only provider is gegroeid met 0,7 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2018. De provider heeft 80.000 nieuwe postpaid klanten met een mobiel abonnement mogen verwelkomen. Naast een flink aantal nieuwe mobiele klanten heeft de onderneming afgelopen kwartaal 23.000 nieuwe vaste klanten mogen verwelkomen. Daarmee is het aantal vaste abonnees van de provider ruim verdubbeld.

De CEO van T-Mobile Nederland, Søren Abildgaard, zegt het volgende over afgelopen kwartaal:

“We hebben opnieuw een prachtig resultaat neergezet en ons sterke commerciële positie weten te behouden. Dit bewijst dat ons aanbod goed aansluit op de wensen van onze klanten. Ik ben heel trots op het feit dat we als eerste Nederlandse operator eSIM in Nederland hebben gelanceerd. eSIM is de toekomst en we bieden onze klanten hiermee toegang tot de volledige iPhone-ervaring.”

Resultaten Q3 2019

– Netto groei 80.000 mobiel postpaid
– Groei vast: 23.000
– Omzet stijging van 2,6 procent mobiel
– Stijging omzet vanuit vaste telefonie 0,7 procent
– Stijging total omzet 0,7 procent.
– EBITDA aangepast na stijging 24,9 procent
– Mobiele abonnees: 5,5 miljoen
– Totale omzet stijging van 43 procent naar 479 miljoen euro

Sim only abonnementen T-Mobile

Je kunt zowel sim only als telefoonabonnementen afsluiten bij T-Mobile. De provider heeft een overzichtelijk aanbod. Er is keuze uit vijf overzichtelijke bundels. Vanaf 13,50 euro sluit je al een sim only abonnement af bij de snelste provider in Nederland. Het Unlimited abonnement is weer in prijs verlaagd. Voor 25 euro bel en internet je onbeperkt.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only