T-Mobile start met 4G Voor Thuis abonnementen

19 oktober 2016 door in T-Mobile.

T-Mobile 4G Voor ThuisWoensdag 19 oktober 2016 is T-Mobile gestart met de verkoop van zijn nieuwe abonnement voor buitengebieden, 4G Voor Thuis. Het abonnement is een oplossing voor diegene die nu, om welke reden dan ook, geen beschikking heeft over een snelle vaste internetlijn. De voordeligste optie is 30 euro voor 25 GB data.

Deze abonnementen maken op een nieuwe manier gebruik van het landelijk dekkend 4G netwerk van T-Mobile. Trisha van Lammeren, Directeur Consumentenmarketing, vertelt in het persbericht dat T-Mobile nieuwe manieren zoekt om zijn 4G-netwerk voor consumenten in te zetten. Zij geeft aan dat het 4G-netwerk van de provider nog enorm veel data-capaciteit over heeft. Het 4G Voor Thuis abonnement is niet bedoelt voor het vervangen van snelle kabel of glasvezel verbindingen. Het is voor diegene die optimale flexibiliteit willen of geen beschikking hebben over snelle kabel verbindingen.

T-Mobile 4G Voor Thuis

Abonnees van T-Mobile’s 4G Voor Thuis abonnement krijgen een 4g-router. De router maakt verbinding met het netwerk van T-Mobile. Via deze router maken al je verschillende apparaten verbinding met het internet. Volgens de provider zijn er maximaal twee miljoen huishoudens waarvoor de nieuwe dienst echt van nut kan zijn. Productmanager van T-Mobile, Jochem Rijndorp, vertelde Tweakers dat 4G Voor Thuis niet alleen voor mensen in de buitengebieden aantrekkelijk kan zijn, ook voor mensen die tijdelijk ergens wonen, woonboot eigenaren en anti-kraak bewoners is deze dienst aantrekkelijk.

Testfase 4G Voor Thuis

Sinds december 2015 test T-Mobile de mogelijkheden van het abonnement. De provider geeft aan dat het op basis van feedback van zijn testers, de voorwaarden voor het abonnement heeft samengesteld. In het persbericht vandaag laat T-Mobile een van de bètatesters aan het woord uit Westmaas: “In dit digitale tijdperk van steeds sneller internet kun je niet achterblijven. 4G voor Thuis voelt als een bevrijding. Geen last meer van traag internet. Eindelijk volledig ‘in de cloud’ kunnen werken en internet ‘gewoon’ als water uit de kraan gebruiken.

Hoe ziet het nieuwe abonnement er uit?

Voor het basis abonnement betaal je 30 euro en daarvoor krijgt je maandelijks 25 GB data. De twee duurdere abonnementen hebben naast meer data ook nog eens voordelige nachten. Want je kunt ’s nachts onbeperkt over internet surfen en van alles downloaden. Mocht je een keer extreem veel dataverkeer verwachten, dan kun je databundels bij kopen per maand.

In het onderstaande tabel staan de verschillende abonnementsvormen en wat je binnen de bundel kunt verwachten. T-Mobile verwacht in de toekomst een combinatiebundel van 4G Voor Thuis met bijvoorbeeld een mobiel abonnement. Op dit moment zijn er voor 4G Voor Thuis abonnees al mogelijkheden tot 500 MB extra of 2,50 euro korting in combinatie met andere T-Mobile diensten.

4G Voor Thuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
KPN voorbij de grens van 1 miljoen vast mobiele klanten

Vorige week heeft KPN de grens van 1 miljoen vast mobiele abonnees gebroken. Samen met abonnees van dochter Telfort wel...

Sluiten