T-Mobile Samen: 5 euro korting dankzij je vrienden

3 april 2017 door in T-Mobile.

T-mobile SamenDe nieuwe prijsvechter T-Mobile gaat nog verder, met loyaliteitsprogramma T-Mobile Samen! Na de introductie van Go Unlimited en de omstreden Datavrije Muziek, maakt de provider het grenzeloze downloaden nog goedkoper. Go klanten krijgen bijvoorbeeld € 5,- loyaliteit korting, als ze een groep aanmaken met drie personen.

Vanaf nu krijgen klanten van T-Mobile € 5,- per maand loyaliteit korting op het Go Unlimited abonnement en tot € 5,- bij andere sim only abonnementen. Het enige dat jij als klant moet doen, is je aanmelden voor het loyaliteitsprogramma, T-Mobile Samen. Na Go Unlimited en Datavrije Muziek, een nieuwe strategie van de provider om de groei in de mobiele internetmarkt te versnellen.

T-Mobile Samen

Wat is T-Mobile Samen en hoe werkt het? Met het nieuwe loyaliteitsprogramma van de provider stelt het bedrijf een groep van minimaal drie personen in staat om vijf euro korting te krijgen op het toch al voordelige Go Unlimited abonnement. Dus je surft niet langer voor € 35,- onbeperkt over het internet. Nee vanaf vandaag is dat al mogelijk van af € 30,-. Het is voor T-Mobile niet eens van belang met wie je in de groep zit. Het mogen vrienden van je zijn, kennissen, familieleden, collega’s of wie dan ook. De groepsleden dienen wel over een T-Mobile Go Unlimited abonnement te beschikken. Iedereen binnen de groep krijgt zonder verplichtingen dit voordeel.

Uniek loyaliteitsprogramma

De provider meent dat traditionele loyaliteitsprogramma’s achterhaald zijn. Ze geven klanten alleen korting bij abonnementen die worden toegevoegd op hetzelfde woonadres. Tijd voor verandering meent Soren Abildgaard, CEO van T-Mobile: “Natuurlijk is T-Mobile Samen de ideale manier voor gezinnen om op hun T-Mobile abonnementen te besparen. Maar we vinden het ook prima als je een groep aanmaakt met je buurman, neef, studiegenoot, voetbalvriend of de plaatselijke autodealer. Zo bieden we onze klanten volledige keuzevrijheid, zonder gedoe.

De CEO wil het doorslaand succes van het Go Unlimited abonnement delen met de abonnees: “De introductie van Go Unlimited was een doorslaand succes voor ons bedrijf en verloopt ver boven onze verwachtingen. Maar we zijn nog niet klaar met het opschudden van de markt. Met T-Mobile Samen belonen we onze klanten die deel uitmaken van het snelgroeiende T-Mobile netwerk met ruim drie miljoen abonnees door ze kortingen te bieden.”

Hoe maak je een T-Mobile Samen groep aan

Je meldt je super simpel aan voor T-Mobile Samen. Ga naar de website van de provider of via de My T-Mobile app en meldt je je aan bij T-Mobile Samen. Je kunt zelf een groep aan maken of je wordt eenvoudig lid van een groep. LET OP, je hebt minimaal drie personen in de groep nodig voor de korting tot wel vijf euro per maand.

Je mag elk moment van de dag een groep verlaten of wisselen van groep. Let hierbij wel op, dat je nieuwe groep uit 3 personen of meer moet bestaan om de korting te ontvangen. Zolang je in een groep zit, met minstens twee anderen, dan ontvang je de maandelijkse korting op je Go Unlimited of ander sim only abonnement. Alle abonnees met een ander sim only of telefoonabonnement ontvangen tot 5 euro korting op hun T-Mobile abonnement. Het voordeel dat jij als klant ontvangt, is afhankelijk van het tariefplan.

T-Mobile Samen is niet van toepassing op zakelijk abonnementen of prepaid abonnees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Tele2 abonnees kopen straks Apps via de telefoonrekening

Vanaf 5 april kunnen Tele2 abonnees Android apps uit de Google Play store kopen en afrekenen via hun telefoonrekening. Deze...

Sluiten